Terug

Vaprance Purple Label (Nic Salt) | 40%PG - 60%VG

De Vaprance Purple Label is 40PG/60VG e-liquidlijn op basis van nicotinezout en beschikbaar in sterktes van 15 en 20 mg.

Filters

    Geen producten gevonden...

De Vaprance Purple Label e-liquids zijn e-liquids op basis van nicotinezout. De e-liquids uit deze lijn zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes en smaken. Hierboven vind je een compleet overzicht van ons aanbod.

De kenmerken van de Vaprance Purple Label

De Purple Label e-liquids van Vaprance zijn geproduceerd op basis van nicotinezout. Nicotinezout dient als vervanger van vloeibare nicotine en de afgifte van nicotine bij nicotinezout komt overeen met die van een traditionele sigaret. Gebruikers behouden na een hijs langer een verzadigd gevoel. Hierdoor zijn gebruikers minder snel geneigd om nog een hijs te nemen, waardoor e-liquids op basis van nicotinezout over het algemeen langer meegaan.

De Purple Label e-liquids hebben een verhouding van 50% propyleenglycol en 50% plantaardige glycerine. De e-liquids zijn te gebruiken voor het dampen met een weerstand van boven de 1 Ohm. De Purple Label e-liquids zijn niet te gebruiken voor Sub Ohm-dampen.

Verschillende nicotinegehaltes

De Vaprance Purple Label e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes van 15 en 20 mg. Exclucig raadt het roken van nicotine af en daarom raden wij gebruikers altijd aan om voor het laagst mogelijke nicotinegehalte te kiezen. Wil je echter minderen met het roken van tabak en dit vervangen door het dampen van e-liquids? Dan is het in begin eventueel mogelijk om voor een hoger nicotinegehalte te kiezen. Naarmate je langer gebruik maakt van de e-liquids met een hoger nicotinegehalte is het mogelijk om dit af te bouwen naar een lager nicotinegehalte.

De verhoudingen van de e-liquids

De Purple Label e-liquids van Vaprance hebben een PG/VG verhouding van 50% en 50%. Gebruikers ervaren tijdens het dampen een zogeheten kriebel in de keel en daarnaast is deze e-liquid in staat om grote dampwolken te creëren.

Veiligheidsvoorschriften en inhoud

Iedere Purple Label e-liquid wordt geleverd inclusief een bijsluiter. Wij raden gebruikers altijd aan om deze bijsluiter zorgvuldig en op je gemak door te nemen. Wanneer je dit doet weet je namelijk hoe je op een veilige en zorgvuldige manier gebruik kunt maken van de e-liquids. Alle Vaprance Purple Label e-liquids zijn voorzien van een kindveilige sluiting.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee