Terug

E sigaret batterijen

Filters

    Geen producten gevonden...

E sigaret batterijen

De werking van een E sigaret batterij

Batterijen zijn de kracht achter iedere elektronische sigaret, zonder batterij is het immers onmogelijk om gebruik te maken van de e-sigaretten. De externe batterijen worden opgeladen door middel van een externe lader. In tegenstelling tot een micro USB-kabel kunnen deze externe laders een hogere capaciteit aan waardoor de batterijen sneller opladen.

De batterijen zullen automatisch geactiveerd worden wanneer je het knopje van de batterij indrukt. Zodra de E sigaret batterij is geactiveerd kan de e-sigaret voorzien worden van stroom en kan de ‘wick’ worden verhit. De verhitting van de wick zorgt ervoor dat de e-liquid vanuit de clearomizer naar de coil kan worden geleid. In de coil wordt de e-liquid verdampt, waarna je kan beginnen met dampen. Des te heter de wick wordt des te meer damp er geproduceerd wordt, maar dit is natuurlijk ook afhankelijk van de weerstand van de coil en het voltage van de E sigaret batterij.

Hoe lang gaan de batterijen mee?

Hoe lang de E sigaret batterijen meegaan is afhankelijk van je eigen dampgedrag. Ben je iemand die veel dampt dan zal de batterij vanzelfsprekend een stuk minder lang meegaan dan wanneer je soms dampt. Over het algemeen kunnen de meeste batterijen ca. 300 keer opgeladen worden.

Hoe lang een batterij meegaat in uren is afhankelijk van de capaciteit van de batterij. Batterijen met een hogere capaciteit, bijvoorbeeld van 1300 mAh gaan langer mee dan batterijen met een lagere capaciteit van bijvoorbeeld 650 mAh. Ben je echter een hevige damper dan zal je ook hier weer merken dat de batterijen minder lang mee gaan. Wanneer je vaak dampt zal de E sigaret batterij warmer worden en dit gaat ten koste van de levensduur van de batterij. Hieronder vindt je een overzicht van hoe lang de batterijen met een verschillende capaciteit ongeveer meegaan.

  • 650 mAh: ca. 4 uur
  • 900 mAh: ca. 6 uur
  • 1100 mAh: ca. 8 uur
  • 1300 mAh: ca. 10 uur

Het overzicht hierboven biedt echter geen garantie dat een batterij van bijvoorbeeld 650 mAh minimaal 4 uur mee zal gaan. De manier van dampen en manier van opladen hebben namelijk ook invloed op E sigaret batterij.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee