Terug

20700 batterij

Filters

    Geen producten gevonden...

In ons assortiment vind je verschillende 20700 batterijen. Een 20700 batterij is een externe batterij met een groot vermogen. Het is belangrijk dat er zorgvuldig en veilig met de batterijen wordt omgegaan. Deze batterijen zijn geschikt voor e-sigaretten en mods die compatibel zijn met een 20700 batterij. Voordat je besluit om deze batterij aan te schaffen zal je moeten nagaan of deze batterij geschikt is voor jouw mod.

Efest 20700 batterij

Er zijn maar weinig mods die gebruik maken van een 20700 batterij. Dit is dan ook de reden dat wij maar een variant van deze batterijsoort aanbieden. De 20700 batterij van Efest heeft een capaciteit van 3100 mAh en kan worden opgeladen door gebruik te maken van een externe oplader. Deze Efest batterij is geschikt voor coils met een weerstand van minder dan 1ohm. De batterij heeft een ontladingscapaciteit van 20 Ampère en de maximale pulsontlading is 30 Ampère.

Welke batterij is geschikt voor mijn mod?

Niet iedere batterij past in iedere mod en let daarom bij de productomschrijvingen van de mods altijd goed op voor welke batterijen de mods geschikt zijn. Voor meer informatie is het natuurlijk ook altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit kan je doen door te bellen naar +31 85 060 93 45 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee