Terug

21700 batterij

Filters

    Geen producten gevonden...

In ons assortiment kan je terecht voor de aanschaf van een 21700 batterij. De batterijen hebben een grote kracht en daardoor is het van belang om altijd zorgvuldig met de batterijen om te gaan. Vervoer de batterijen altijd veilig, bijvoorbeeld door gebruik te maken van speciale beschermhoesjes. Stop de batterijen nooit los in je zak of in je tas. Controleer voordat je besluit om de batterijen aan te schaffen of de batterijen geschikt zijn voor de e-sigaret of mod die je gebruikt. De 21700 batterijen zijn groter dan andere batterijen en passen daardoor niet in iedere mod.

Veilig gebruik maken van de batterijen

Wanneer je besluit om een 21700 batterij aan te schaffen dien je rekening te houden met een aantal onderdelen. Het veilig vervoeren van de batterijen is van groot belang, omdat de bovenkant of onderkant van de batterij anders in aanraking kan komen met metaal (denk bijvoorbeeld aan je sleutels). Wanneer dit gebeurt zal de batterij zich ontladen en hierbij is het mogelijk dat er vonken of gassen ontstaan. Iedere batterij is voorzien van een speciale beschermlaag (wrap). Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de batterijen geen kortsluiting kunnen veroorzaken. Merk je dat de beschermlaag kapot gaat raden wij ten zeerste af om de batterijen te gebruiken in de mod. In dit geval is het zeker verstandiger om een nieuwe batterij aan te schaffen.

Een 21700 batterij

21700 batterijen worden nog niet zo heel lang gebruikt voor e-sigaretten en mods. Een 21700 batterij is groter dan een 18650 batterij en de naam van de batterij is afgeleid van de afmetingen. De batterij is namelijk 21 mm breed en 70 mm lang. Een 21700 batterij is niet alleen groter dan een 18650 batterij, maar heeft daarnaast ook meer vermogen. De Efest batterijen die bij ons verkrijgbaar zijn hebben een capaciteit van 3700 mAh. Hoe hoger de capaciteit van de batterij, hoe langer de batterij meegaat zonder dat deze moet worden opgeladen.

Welke batterijen passen in mijn mod?

Voordat je besluit om nieuwe batterijen aan te schaffen voor je mod is het belangrijk dat je op voorhand weet welke batterijen er in jouw mod passen. Lees de productomschrijving van de mods altijd goed door. Heb je vragen of behoefte aan extra informatie? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit kan je het beste doen door te bellen naar +31 85 060 93 45 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Ons klantenservice team staat klaar om vragen te beantwoorden over de 21700 batterij en natuurlijk is het ook altijd mogelijk om andere vragen te stellen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee