Terug

26650 batterij

Filters

    Geen producten gevonden...

Ben je op zoek naar een 26650 batterij voor jouw mod? Bekijk dan hierboven ons aanbod. Op dit moment hebben wij enkel en alleen de Efest 26650 batterijen in ons assortiment. Deze batterijen staan bekend om het krachtige vermogen dat ze leveren en daarnaast gaan deze batterijen een geruime tijd mee zonder op te laden.

De Efest 26650 batterij

Deze batterij heeft een capaciteit van in totaal 4200 mAh en een maximale pulsontlading van 50 Ampère. De continue ontladingscapaciteit is 20 Ampère. Deze batterij is geschikt voor verschillende mods, maar ga voordat je besluit om deze batterij aan te schaffen altijd na of de batterij ook voor jouw mod of e-sigaret geschikt is.

Ga altijd zorgvuldig om met de batterijen

Een 26650 batterij is een batterije met een hoog vermogen en daarom is het van groot belang dat je veilig met deze batterijen omgaat. Stop de batterijen dan ook nooit los in je zak of tas, omdat het eventueel mogelijk is dat de batterijen in aanraking komen met metaal (denk bijvoorbeeld aan je sleutels). Wanneer de batterijen in aanraking komen met metaal kunnen er vonken ontstaan en/of gassen vrijkomen. Wil je de batterijen veilig vervoeren? Maak dan gebruik van een beschermhoes.

Rond iedere 26650 batterij zit een beschermlaag. Deze beschermlaag wordt ook wel een wrap genoemd. De wrap voorkomt dat de batterijen kortsluiting kunnen veroorzaken. Merk je dat de wrap beschadigd is gebruik de batterijen dan niet in jouw e-sigaret of mod.

Het opladen van de batterijen

Voor het opladen van de 26650 batterij heb je de keuze uit twee mogelijkheden, namelijk via een bijgeleverde USB-kabel of via een externe oplader. Wij raden altijd aan om gebruik te maken van een externe oplader. Dit zorgt namelijk voor een langere levensduur van de batterij en daarnaast worden de batterijen door middel van een externe oplader sneller opgeladen. In ons assortiment kan je tevens terecht voor de aanschaf van externe opladers.

Het is belangrijk dat je bij het opladen van de batterijen overladen voorkomt en altijd goede en geteste opladers gebruikt. Zorg er daarnaast voor dat je de batterijen nooit blootstelt aan hoge temperaturen en voor de zekerheid kan je de batterijen uit jouw apparaat halen wanneer je van plan bent op het apparaat voor een lange tijd niet te gebruiken. De batterijen in ons assortiment zijn alleen te gebruiken in combinatie met e-sigaretten en mods.

Heb je behoefte aan meer informatie over de batterijen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 85 060 93 45 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Ons klantenservice team staat klaar om al jouw vragen over de 26650 batterij en andere vragen te beantwoorden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee