Terug

Oplader e sigaret

Filters

    Geen producten gevonden...

In ons assortiment vindt je verschillende opladers die gebruikt kunnen worden voor het opladen van e sigaretten. Let bij de aanschaf van de opladers goed op of de opladers geschikt zijn voor het type batterijen die in jouw e-sigaret of mod passen. Voor meer informatie hierover is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

Welke oplader heb ik nodig?

Welke oplader voor de e sigaret je nodig hebt is afhankelijk van het type batterijen die passen in jouw e-sigaret of mod. In ons assortiment vindt je verschillende opladers die geschikt zijn voor het opladen van verschillende type batterijen. In de productomschrijving van de opladers kan je de informatie terugvinden voor welke type batterijen de opladers geschikt zijn. Er zijn verschillende typen batterijen, zoals:

  • Batterijen met een 510-aansluiting
  • Batterijen met een EGO-aansluiting
  • Batterijen met een 510 én EGO-aansluiting

Naast bovenstaande batterijen zijn er ook batterijen beschikbaar die bijvoorbeeld de naam 18650 of 26650 dragen. Deze namen refereren aan de afmetingen van de batterijen. Voor meer informatie over welke opladers geschikt zijn voor welke batterijen kan je de productinformatie bij de opladers raadplegen.

Gebruik maken van een Micro USB-oplader?

Naast dat het mogelijk is om gebruik te maken van externe opladers is het ook mogelijk om de batterijen op te laden door middel van een (meegeleverde) USB-kabel. Hoewel dit mogelijk is raden wij dit altijd af. Dit doen wij omdat de levensduur van de batterijen verlaagd wordt wanneer je gebruik maakt van een USB-oplader. Daarnaast laden de batterijen een stuk sneller op wanneer je gebruik maakt van een externe e sigaret oplader.

Behoefte aan meer informatie?

Wil je meer informatie over de opladers voor een e sigaret in ons assortiment of heb je andere vragen? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Ons klantenservice team staat dag in dag uit klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Contact opnemen met onze klantenservice kan je het beste doen door te bellen naar + 31 85 060 93 45 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden of opladers van een e sigaret en natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor andere vragen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee