Terug

Eleaf

Filters

    Geen producten gevonden...

Eleaf Coils kopen bij Exclucig

Hierboven vind je een compleet aanbod van alle Eleaf Coils. In ons assortiment vindt je verschillende type coils voor verschillende Eleaf tanks en clearomizers. Een aantal van deze coils passen op verschillende tanks. Let dus goed op bij de productbeschrijvingen.

Eleaf staat bekend om het produceren van coils die van hoge kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben. Het bedrijf is continu bezig om hun producten te verbeteren en innovatieve technologieën toe te passen. De coils brengen een correcte afgifte van smaak over naar de damper.

Welke coils heb ik nodig?

De coils die je nodig hebt zijn afhankelijk van het type clearomizer die je hebt aangeschaft. Lees de productomschrijvingen goed door, zodat je weet voor welke clearomizers de coils geschikt zijn. Daarnaast kan je in de productomschrijvingen lezen voor welke weerstanden en op welk vermogen de coils gebruikt kunnen worden.

GS-Air coils

Hierboven kan je een overzicht vinden van de verkrijgbare Eleaf GS-Air coils. Deze coils zijn geschikt voor de GS-Air Clearomizer en de GS Drive Clearomizer. De coils voor de GS-Air Clearomizer hebben een weerstand van 0.15 en 1.5 Ohm. De coils voor de GS Drive Clearomizer hebben een weerstand van 0.35 Ohm. Alle GS-Air coils zijn gemaakt van organisch katoen en hebben een gemiddeld tot bovengemiddeld gebruik van e-liquid.

Melo Coils

De coils die geschikt zijn voor de Melo Clearomizer zijn verkrijgbaar met een weerstand van 0.15 t/m 0.75 Ohm. Iedere coil heeft haar eigen specificaties. De coils verschillen onderling in het verbruik van e-liquid en de dampervaring.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee