Terug

Exclucig Bronze Label | 80%PG - 20%VG

De Exclucig Bronze Label e-liquids is te herkennen aan de bruin/bronze verpakking. Verkrijgbaar in 0mg, 3mg, 6mg, 12mg en 18mg nicotine.

Filters

De kenmerken van de Exclucig Bronze Label e-liquids

De Exclucig Bronze Label e-liquids hebben een verhouding van 80% propyleenglycol (PG) en 20% plantaardige glycerine (VG). De samenstelling van deze e-liquid maakt de vloeistof vrij dun van aard. Hierdoor is deze e-liquid zeer geschikt om te gebruiken tijdens het Mouth-to-Lung (MTL) dampen met een weerstand van meer dan 1 Ohm. De Bronze Label e-liquids zijn niet geschikt om te gebruiken voor sub Ohm dampen (Direct Lung).

De beschikbare nicotinegehaltes

De Exclucig Bronze Label e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes van 0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg en 18 mg. Exclucig raadt het gebruiken van nicotine altijd af, omdat dit een zeer verslavende en schadelijke stof is. Wij raden niet-rokers dan ook altijd aan om voor een e-liquid te kiezen met een nicotinegehalte van 0 mg. Tabaksrokers die willen minderen met het roken van tabak kunnen eventueel kiezen voor e-liquid met een hoger nicotinegehalte en uiteindelijk de overstap maken naar e-liquids met 0 mg nicotine.

De verhoudingen van de e-liquids

De Bronze Label e-liquids hebben een hoog PG-gehalte. Dit zorgt ervoor dat gebruikers tijdens het inhaleren een sterke kriebel in de keel ervaren vergelijkbaar met die van een traditionele sigaret. Doordat de Bronze Label e-liquids een laag VG-gehalte hebben komt er tijdens uit uitademen niet bijzonder veel damp vrij.

De inhoud en de veiligheidsvoorschriften

Iedere Bronze Label e-liquid wordt geleverd in een flesje van 10 ml. Deze flesjes zijn standaard uitgevoerd met een kindveilige sluiting, waardoor kinderen de flesjes niet gemakkelijk kunnen opendraaien. Daarnaast worden de e-liquids standaard geleveerd met een bijsluiter. Wij raden iedereen aan om deze bijsluiter zorgvuldig door te lezen, zodat men op een veilige en zorgvuldige manier gebruik kan maken van de Exclucig Bronze Label e-liquids.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee