Terug

  • Voor 23:30 besteld is morgen al in huis
  • Gratis verzending vanaf 9.99 euro
  • Achteraf betalen met AfterPay

Exclucig Diamond Label | 40%PG - 60%VG

De Exclucig Diamond Label e-liquids is te herkennen aan de witte verpakking. Verkrijgbaar in 0mg, 3mg, 6mg, 12mg en 18mg nicotine.

Filters

De Exclucig Diamond Label e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes en verschillende smaken. Hierboven vind je een overzicht van alle beschikbare e-liquids uit de Diamond Label lijn.

De kenmerken van de Exclucig Diamond Label e-liquids

De Diamond Label e-liquids hebben een verhouding van 40% propyleenglycol (PG) en 60% plantaardige glycerine (VG). Door deze verhouding zijn deze Diamond Label e-liquids geschikt voor zowel Sub Ohm-dampen (Direct Lung) als voor het dampen boven 1 Ohm (Mouth-to-lung). De e-liquids kunnen gebruikt worden in vrijwel alle e-sigaretten, maar ook in verschillende MODS.

Verschillende nicotinegehaltes

De Diamond Label e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes, namelijk: 0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg en 18 mg. Niet-rokers raden wij altijd aan om voor een nicotinegehalte te kiezen van 0 mg. Nicotine is namelijk een zeer verslavende stof die schade toe kan brengen aan het lichaam. Mocht je echter willen minderen met het roken van tabak dan is dit mogelijk door te beginnen met dampen. Tabaksrokers kunnen in het begin eventueel kiezen voor een hoger nicotinegehalte en dit gehalte langzamerhand afbouwen.

De verhouding van de e-liquids

De Exclucig Diamond Label e-liquids hebben een verhouding van 40% PG en 60% VG. Het PG-gehalte zorgt ervoor dat gebruikers een kriebel in de keel ervaren tijdens het inhaleren van deze e-liquid. Het VG-gehalte zorgt ervoor dat er tijdens het uitademen grote dampwolken ontstaan.

De inhoud en de veiligheidsvoorschriften

Iedere e-liquid van de Diamond Label lijn wordt geleverd in een flesje van 10 ml. Elk flesje is voorzien van een kindveilige sluiting en de e-liquids zijn bij te vullen door gebruik te maken van een naald-vulsysteem. Tevens wordt iedere e-liquid geleverd met een bijsluiter. Exclucig raadt iedereen aan om deze bijsluiter goed door te lezen, zodat je op een juiste manier gebruik kan maken van de Exclucig Diamond Label e-liquids.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9.5 / 10 - 400 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee