Terug

Exclucig Diamond Label | 40%PG - 60%VG

De Exclucig Diamond Label e-liquids is te herkennen aan de witte verpakking. Verkrijgbaar in 0mg, 3mg, 6mg, 12mg en 18mg nicotine.

Filters

    Geen producten gevonden...

De Exclucig Diamond Label e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes en verschillende smaken. Hierboven vind je een overzicht van alle beschikbare e-liquids uit de Diamond Label lijn.

De kenmerken van de Exclucig Diamond Label e-liquids

De Diamond Label e-liquids hebben een verhouding van 40% propyleenglycol (PG) en 60% plantaardige glycerine (VG). Door deze verhouding zijn deze Diamond Label e-liquids geschikt voor zowel Sub Ohm-dampen (Direct Lung) als voor het dampen boven 1 Ohm (Mouth-to-lung). De e-liquids kunnen gebruikt worden in vrijwel alle e-sigaretten, maar ook in verschillende MODS.

Verschillende nicotinegehaltes

De Diamond Label e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes, namelijk: 0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg en 18 mg.

De verhouding van de e-liquids

De Exclucig Diamond Label e-liquids hebben een verhouding van 40% PG en 60% VG.

De inhoud en de veiligheidsvoorschriften

Iedere e-liquid van de Diamond Label lijn wordt geleverd in een flesje van 10 ml. Elk flesje is voorzien van een kindveilige sluiting en de e-liquids zijn bij te vullen door gebruik te maken van een naald-vulsysteem. Tevens wordt iedere e-liquid geleverd met een bijsluiter. Exclucig raadt iedereen aan om deze bijsluiter goed door te lezen, zodat je op een juiste manier gebruik kan maken van de Exclucig Diamond Label e-liquids.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee