Terug

Green Label | 100% VG

De E-liquids van de Green Label bestaan uit minimaal 99% VG, aroma's en een minimale
hoeveelheid natuurlijke PG (1%) om de aroma's te laten binden met de VG-moleculen.

Filters

    Geen producten gevonden...

De kenmerken van de Exclucig Green Label e-liquids

De Green Label e-liquids hebben een verhouding van 1% propyleenglycol (PG) en 99% plantaardige glycerine (VG). Het kan echter voorkomen dat het VG-gehalte iets later uitvalt dan 99% in verband met de hoeveelheid aroma die nodig is om de juiste smaak te maken. De Green Label e-liquids zijn vooral geschikt voor Sub Ohm-dampen (Direct Lung). Maar ook voor het dampen van boven de 1 Ohm zijn deze e-liquids geschikt (Mouth-to-Lung). Ben je overgevoelig voor propyleenglycol? Dan kan een e-liquid met een hoger VG-gehalte een uitkomst zijn.

Verschillende nicotinegehaltes

De Exclucig Green Label e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes van 0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg en 18 mg. Nicotine is een schadelijk en verslavende stof en daarom raden wij niet-rokers altijd aan om voor een nicotinegehalte te kiezen van 0 mg. Voor tabaksrokers die willen minderen met het roken van tabak is het mogelijk om eventueel voor een e-liquid met een hoger nicotinegehalte te kiezen en dit gehalte uiteindelijk af te bouwen naar 0 mg.

De verhouding van de e-liquids

De Exclucig Green Label e-liquids hebben een VG-gehalte van 99% en hierdoor komt er bij het uitademen veel damp vrij. Door het lage PG-gehalte is deze e-liquid zacht op de keel.

De inhoud en de veiligheidsvoorschriften

Iedere Exclucig Green Label wordt geleverd in een flesje van 10 ml e-liquid. Deze flesjes zijn allen voorzien van een kindveilige sluiting en daarnaast ontvang je bij iedere e-liquid een bijsluiter. In deze bijsluiter vind je informatie over hoe je e-liquid om een zorgvuldige en veilige manier kunt gebruiken. Maak gebruik van een naald-vulsysteem wanneer je de e-sigaretten met Exclucig Green Label e-liquid wilt bijvullen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee