Terug

Exclucig Gold Label | 50%PG - 50%VG

De Exclucig Gold Label e-liquids is te herkennen aan de goude verpakking. Verkrijgbaar in 0mg, 3mg, 6mg, 12mg en 18mg nicotine.

Filters

    Geen producten gevonden...

De Exclucig Gold Label lijn is een gebalanceerde lijn van Exclucig e-liquids. De Gold Label e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en in verschillende nicotinegehaltes. Hierboven vind je een compleet overzicht van alle beschikbare e-liquids.

De kenmerken van de Exclucig Gold Label e-liquids

De Gold Label e-liquids bevatten evenveel Propyleen Glycol (PG) als plantaarde glycerine (VG). De verhoudingen zijn namelijk 50% PG en 50% VG. Hierdoor zijn deze e-liquids geschikt voor zowel Sub Ohm-dampen (Direct Lung) als voor het dampen met een weerstand boven de 1 Ohm (Mouth-to-Lung).

De verschillen in nicotinegehaltes

De Exclucig Gold Label e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes van 0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg en 18 mg. Het is voor gebruikers dus mogelijk om een e-liquid naar wens te kiezen. Ben je een tabaksroker dan is het mogelijk om te kiezen voor een e-liquid met een hoger nicotinegehalte. Het is eventueel mogelijk om het roken van tabak af te bouwen door dit te vervangen voor e-liquids met een hoger nicotinegehalte. Wil je helemaal stoppen met het gebruiken van nicotine? Dan kan je het nicotinegehalte in de e-liquids langzamerhand afbouwen en uiteindelijk de overstap maken naar e-liquids met een nicotinegehalte van 0 mg. Niet-rokers raden wij echter altijd aan om voor een nicotinegehalte van 0 mg te kiezen. Nicotine is namelijk een schadelijke en zeer verslavende stof die schade toe kan brengen aan het lichaam.

De verhoudingen

De Gold Label e-liquids hebben een evenwichtige verhouding van PG en VG. Hierdoor zorgen deze e-liquids tijdens het inhaleren voor een zekere kriebel in de keel, maar daarnaast komt er tijdens het uitademen ook behoorlijk wat damp vrij.

De inhoud en de veiligheidsvoorschriften

Iedere Gold label e-liquid is voorzien van een kindveilige sluiting. Daarnaast worden de flesjes altijd geleverd met een bijsluiter. Om zorgvuldig en veilig gebruik te maken van de e-liquids raden wij gebruikers altijd aan om deze bijsluiter goed door te lezen. De Exclucig Gold Label e-liquids hebben een inhoud van 10 ml.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee