Terug

Exclucig High Standard Label | 30%PG - 70%VG

De Exclucig High Standard Label e-liquids is te herkennen aan de zwarte verpakking. Verkrijgbaar in 0mg, 3mg en 6mg nicotine.

Filters

De kenmerken van de Exclucig High Standard Label e-liquids

Alle e-liquids uit de High Standard lijn hebben een verhouding van 30% propyleenglycol (PG) en 70% plantaardige glycerine (VG). Deze mengverhouding is speciaal ontwikkeld voor Sub Ohm-dampen (Direct Lung). De e-liquids uit deze lijn zijn minder geschikt voor het dampen met een weerstand boven de 1 Ohm in verband met de dikte van deze vloeistof.

Verkrijgbaar in verschillende nicotingehaltes

De Exclucig High Standard e-liquids zijn verkrijgbaar in nicotinegehaltes van 0 mg, 3 mg en 6 mg. De e-liquids bieden gebruikers een onovertroffen smaaksensatie, maar dampers die op zoek zijn naar traditionele tabakssmaken kunnen beter voor een andere e-liquid kiezen. Wij raden niet-rokers altijd aan om voor een nicotinegehalte van 0 mg te kiezen, omdat nicotine een schadelijke en verslavende stof is. Wil je echter minderen met het roken van tabak en dit vervangen door het dampen e-liquids? Dan is het eventueel mogelijk om in het begin te kiezen voor een e-liquid met een hoger nicotinegehalte en dit gehalte langzamerhand af te bouwen.

De verhoudingen van de e-liquids

De High Standard lijn heeft een hoog VG-gehalte wat betekent dat deze e-liquids voor een hoge dampproductie zorgen. Daarnaast ervaren gebruikers een zachte kriebel in de keel door het aanwezige PG-gehalte. Deze kriebel is wel wat zachter dan bij een traditionele tabakssigaret het geval is.

De inhoud en de veiligheidsvoorschriften

Iedere e-liquid komt in de vorm van een flesje met een inhoud van 10 ml. De flesjes zijn allen voorzien van een kindveilige sluiting en worden standaard geleverd met een bijsluiter. Wij raden iedereen aan om deze bijsluiter goed door te lezen, zodat je weet hoe je op een zorgvuldige en veilige manier gebruik kunt maken van de Exclucig High Standard Label e-liquids.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee