Terug

Exclucig Orange Label (Nic Salt) | 50%PG - 50%VG

De Exclucig Orange Label is 50PG/50VG e-liquidlijn op basis van nicotinezout en beschikbaar in
sterktes van 10, 15 en 20 mg.

Filters

    Geen producten gevonden...

De Exclucig Orange Label e-liquids zijn e-liquids op basis van nicotinezout. De Orange Label e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en verschillende nicotinegehaltes. Hierboven vind je een compleet overzicht van alle e-liquids uit de Orange Label lijn.

De kenmerken van de Exclucig Orange Label e-liquids

De Orange Label e-liquids zijn gemaakt op basis nicotinezout. Normaliter wordt er vloeibare nicotine toegevoegd aan de e-liquids, maar tegenwoordig zijn er steeds meer e-liquids op basis van nicotinezout verkrijgbaar. De afgifte van nicotine bij nicotinezout komt overeen met die van een tabakssigaret en daarnaast behoudt de gebruiker langer een verzadigd gevoel. Dit verzadigde gevoel betekent dat gebruikers minder vaak hoeven te inhaleren en uiteindelijk dus ook minder gebruiken.

De e-liquids uit de Orange Label lijn hebben een evenwichtige verhouding van 50% propyleenglycol (PG) en 50% plantaardige glycerine (VG). De e-liquids zijn te gebruiken voor het dampen met een weerstand van boven de 1 Ohm. Bovenstaande e-liquids zijn niet te gebruiken voor Sub Ohm-dampen.

De beschikbare nicotinegehaltes

De Orange Label e-liquids zijn verkrijgbaar in nicotinegehaltes van 10 mg, 15 mg en 20 mg. Niet-rokers worden altijd aangeraden om voor een zo laag mogelijk nicotinegehalte te kiezen, omdat nicotine een schadelijke en zeer verslavende stof is. Het is echter wel mogelijk om te minderen met het roken van tabak en dit te vervangen door het dampen van e-liquids. Eventueel is het mogelijk om het nicotinegehalte van de e-liquids langzamerhand af te bouwen.

De verhoudingen van de e-liquids

De Exclucig Orange Label e-liquids hebben een evenwichtige verhouding van 50% PG en 50% VG. Hierdoor ervaren gebruikers tijdens het inhaleren van deze e-liquid een kriebel in de keel en hiernaast produceren deze e-liquids tijdens het uitademen ook nog eens grote dampwolken.

De inhoud en de veiligheidsvoorschriften

De Orange Label e-liquids worden geleverd in flesjes met een inhoud van 10 ml e-liquid. Deze flesjes zijn voorzien van een kindveilige sluiting, zodat de e-liquids geen gevaar voor kinderen kunnen vormen. Daarnaast wordt er bij iedere e-liquid een bijsluiter geleverd. In deze bijsluiter kunnen gebruikers informatie vinden over hoe ze de Exclucig Orange Label e-liquids op een veilige en zorgvuldige manier kunnen gebruiken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee