Terug

Exclucig Purple Label | 20%PG - 80%VG

De Exclucig Purple Label e-liquids is te herkennen aan de paarse verpakking. Verkrijgbaar in 0mg, 3mg en 6mg nicotine.

Filters

De kenmerken van de Exclucig Purple Label e-liquids

De Purple Label e-liquids hebben een verhouding van 20% propyleenglycol (PG) en 80% plantaardige glycerine (VG). Vanwege het hoge VG-gehalte is deze lijn met name geschikt voor het Sub Ohm-dampen (Direct Lung). Maar ook voor het dampen met een weerstand boven de 1 Ohm (Mouth-to-Lung) zijn deze e-liquids geschikt. De e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende smaakvariaties.

De verschillende beschikbare nicotinegehaltes

De Purple Label e-liquids zijn verkrijgbaar in nicotinegehaltes van 0 mg, 3 mg en 6 mg. Door het hoge VG-gehalte is het niet mogelijk om meer nicotine toe te voegen in deze e-liquids. Niet-rokers raden wij altijd aan om voor een zo laag mogelijk nicotinegehalte te kiezen, omdat nicotine een zeer verslavende en schadelijke stof is. Ben je een tabaksroker en wil je het roken van tabak vervangen voor het dampen van e-liquids? Dan is het eventueel in het begin mogelijk om te kiezen voor een hoger nicotinegehalte. Naarmate je langer gebruik maakt van deze e-liquids is het eventueel mogelijk om voor een lager nicotinegehalte te kiezen.

De verhouding van de e-liquids

De Exclucig Purple Label e-liquids hebben een verhouding van 20% PG en 80% VG. Hierdoor is deze e-liquid tijdens het inhaleren zacht op de keel en veroorzaakt de e-liquid minder keelslag. Door het hoge VG-gehalte kunnen gebruikers grote dampwolken creëren tijdens het uitademen.

De inhoud en de veiligheidsvoorschriften

Iedere e-liquid wordt geleverd in een flesje met een inhoud 10 ml. Tevens worden alle e-liquids geleverd inclusief een bijsluiter. Wij raden gebruikers altijd aan om deze bijsluiter zorgvuldig door te lezen, zodat je op een veilige manier gebruik kunt maken van deze e-liquid. Alle Exclucig Purple Label e-liquids zijn voorzien van een kindveilige sluiting.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee