Terug

Exclucig Silver Label | 80%PG - 20%VG

Filters

Exclucig heeft verschillende labels in het assortiment. Ieder label heeft verschillende eigenschappen en kenmerken. De Exclucig Silver Label e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en nicotinegehaltes.

De kenmerken van de Exclucig Silver Label

De Exclucig Silver Label lijn kenmerkt zich doordat deze e-liquids een verhouding hebben van 80% propyleenglycol (PG) en 20% plantaardige glycerine (VG). Door deze samenstelling is de vloeistof vrij dun en daardoor geschikt om te gebruiken tijdens het MTL-dampen met een weerstand van meer dan 1 Ohm. Deze e-liquids zijn niet te gebruiken voor het sub Ohm dampen (Direct Lung dampen). De smaak van de Silver Label is minder zoet dan andere e-liquids met een hoger VG-gehalte.

Verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes

De Silver Label e-liquids zijn verkrijgbaar in nicotinegehaltes van 0 t/m 18 mg. Het gebruik van nicotine wordt door Exclucig afgeraden, maar ben je een tabaksroker dan is het mogelijk om door middel van e-liquids met nicotine het gebruik van tabak af te bouwen. Niet-rokers raden wij altijd aan om voor een nicotinegehalte van 0 mg te kiezen, omdat nicotine een zeer verslavende en schadelijke stof is.

De verhoudingen van de e-liquids

Het hoge PG-gehalte in de Silver Label e-liquids zorgt tijdens het hijsen voor een kriebel in de keel. Het gevoel van een hijs bij deze e-liquid komt dan ook sterk overeen met die van een traditionele tabakssigaret. Door het lagere VG-gehalte produceren deze e-liquids niet bijzonder veel damp tijdens het uitademen.

De inhoud en de veiligheidsvoorschriften

De Silver Label e-liquids bestaan uit flesjes met een inhoud van 10 ml. Ieder flesje is voorzien van een kindveilige sluiting, waardoor de flesjes niet gemakkelijk opengedraaid kunnen worden. Daarnaast wordt iedere e-liquid geleverd met een bijsluiter. Lees deze bijsluiter altijd goed, zodat je op een veilige en zorgvuldige manier gebruik kan maken van deze e-liquids.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee