Terug

Exclucig Silver Label | 80%PG - 20%VG

De Exclucig Silver Label e-liquids is te herkennen aan de zilveren verpakking. Verkrijgbaar in 0mg, 3mg, 6mg, 12mg en 18mg nicotine.

Filters

    Geen producten gevonden...

De kenmerken van de Exclucig Silver Label

De Exclucig Silver Label lijn kenmerkt zich doordat deze e-liquids een verhouding hebben van 80% propyleenglycol (PG) en 20% plantaardige glycerine (VG). Door deze samenstelling is de vloeistof vrij dun en daardoor geschikt om te gebruiken tijdens het MTL-dampen met een weerstand van meer dan 1 Ohm. Deze e-liquids zijn niet te gebruiken voor het sub Ohm dampen (Direct Lung dampen). De smaak van de Silver Label is minder zoet dan andere e-liquids met een hoger VG-gehalte.

Verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes

De Silver Label e-liquids zijn verkrijgbaar in nicotinegehaltes van 0 t/m 18 mg. Het gebruik van nicotine wordt door Exclucig afgeraden, maar ben je een tabaksroker dan is het mogelijk om door middel van e-liquids met nicotine het gebruik van tabak af te bouwen. Niet-rokers raden wij altijd aan om voor een nicotinegehalte van 0 mg te kiezen, omdat nicotine een zeer verslavende en schadelijke stof is.

De verhoudingen van de e-liquids

Het hoge PG-gehalte in de Silver Label e-liquids zorgt tijdens het hijsen voor een kriebel in de keel. Het gevoel van een hijs bij deze e-liquid komt dan ook sterk overeen met die van een traditionele tabakssigaret. Door het lagere VG-gehalte produceren deze e-liquids niet bijzonder veel damp tijdens het uitademen.

De inhoud en de veiligheidsvoorschriften

De Silver Label e-liquids bestaan uit flesjes met een inhoud van 10 ml. Ieder flesje is voorzien van een kindveilige sluiting, waardoor de flesjes niet gemakkelijk opengedraaid kunnen worden. Daarnaast wordt iedere e-liquid geleverd met een bijsluiter. Lees deze bijsluiter altijd goed, zodat je op een veilige en zorgvuldige manier gebruik kan maken van deze e-liquids.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee