Terug

Aardbei E Liquid

E-liquid die naar aardbeien smaakt.

Filters

Een aardbei e liquid heeft in veel gevallen een kenmerkende smaak die je dus direct zal herkennen. Toch kan het lastig zijn om tussen alle verschillende opties een e liquid te vinden met de smaak die je zoekt. Daarom delen wij categorieën in op een manier die voor jou het zoeken makkelijker maakt. Het gaat in deze categorie niet alleen om de pure smaak maar ook om opties waar het aroma van aardbei in verwerkt zit. Hierdoor vind je direct een uitgebreid assortiment als je hier kijkt. Zo wordt shoppen voor een e liquid simpeler als je zoekt naar iets specifieks.

Gecombineerde smaken in een e liquid

Een aardbei e liquid hoeft niet altijd te bestaan uit puur die smaak. De smaak is namelijk goed te combineren met andere soorten fruit of met mint en menthol. Ook zijn er romige smaken met een vleugje aardbei er in. Hierdoor is er een uitgebreid assortiment te vinden in deze categorie. Wat het beste bij jou past kunnen wij natuurlijk niet bepalen. Hoe de smaak over komt ligt ook aan het PG/VG gehalte en aan het nicotinegehalte in de e liquid. Gecombineerde smaken kunnen interessant zijn om uit te proberen en kunnen je echt verbazen. Elektronisch roken is met name door de grote hoeveelheid aan mogelijkheden qua smaak populair geworden.

Nic Salt aardbei e liquid

Wanneer je kijkt binnen het assortiment zie je hier ook een aantal Nic Salt varianten tussen staan. De vorm van nicotine hierin is puur, zoals gevonden wordt in tabaksbladeren zelf. Dit gecombineerd met een organisch element zorgt ervoor dat er een stabiele molecuul ontstaat waardoor hogere nicotinegehaltes gedampt kunnen worden. Deze hoge gehaltes worden afgeraden bij sub Ohm dampen maar zal bij hogere weerstanden zachter op de keel over komen.

Aandachtspunten bij aanschaf

Het gebruik van een e sigaret is iets wat wij je nooit zullen aanraden. Nicotine is een verslavende en schadelijke stof waarvan gebruik zelfs wordt afgeraden. Kies je ervoor om elektronisch te roken dan zijn er bepaalde aspecten om op te letten naast de smaak. Zo heb je te maken met een PG en VG gehalte. Het PG gehalte bepaalt hoe sterk je het dampen zal voelen op je keel terwijl VG wat zachter aanvoelt en voor dikke en volle dampwolken zorgt. Een hoger nicotinegehalte kan dampen ook wat scherper aan laten voelen en wij raden snel afbouwen naar 0 mg nicotine aan. Let goed op verschillende aspecten en lees je in voordat je een aardbei e liquid gaat aanschaffen bij Exclucig.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee