Terug

Abrikoos E-liquids

E-liquids die naar abrikozen smaakt.

Filters

    Geen producten gevonden...

Veel gebruikte e liquids hebben een fruitsmaak en een optie hiervan is de abrikoos e liquid. Deze hebben een zoete fruitige smaak maar het zal niet snel te intens zijn. Zoals in het echt heeft abrikoos een zacht zoete smaak en dat merk je ook in deze vloeistof met dampen. Naast de smaak van pure abrikoos kun je ook kiezen voor opties die deze smaak combineren met andere aroma’s. Dit kan een welkome verandering zijn voor de liefhebber van abrikoos. Je wilt natuurlijk geen damperstong krijgen door te lang dezelfde e liquid te blijven gebruiken.

Waarom kiezen voor een abrikoos e liquid

Het is zeker voor beginnende dampers vaak lastig om een e liquid te vinden die echt goed bevalt. Er zijn onwijs veel smaken om uit te kiezen waarin ook weer veel merken en variaties worden aangeboden. Abrikoos is een simpele maar toch duidelijke smaak waarmee niet veel gecombineerd wordt. Hierdoor vind je geen enorm assortiment in deze categorie. Toch is het er een om niet te vergeten als je op zoek bent naar een e liquid om van te dampen bij bijvoorbeeld een dessert. Van ons eigen merk bieden wij de pure smaak van abrikoos aan en ook abrikoos cheesecake. Beide hebben een zoete smaak welke je direct zal herkennen. Abrikoos is voor veel mensen niet de eerste keuze maar door de zachte smaak ervan bevalt hij misschien wel erg goed.

Let op bij de aanschaf van een e liquid

Het gebruik van e sigaretten en nicotine houdende wordt absoluut afgeraden. Wanneer je ervoor kiest dit toch te gebruiken is het belangrijk eerst de juiste kennis op te doen. Zo kun je niet zomaar elke e liquid aanschaffen en verwachten dat je deze in elk apparaat kunt gebruiken. Zo wordt met sub Ohm dampen een nicotinegehalte van maximaal 6 mg aangeraden maar minder is natuurlijk beter. Ook heb je te maken met het PG en VG gehalte in de e liquid. Hoe hoger het VG gehalte, hoe zachter de vloeistof zal aanvoelen tijdens het dampen. Toch heeft dit ook weer nadelen voor bijvoorbeeld de coils die je gebruikt. Lees je goed in voordat je een abrikoos e liquid aanschaft zodat je weet of deze past bij de vorm van dampen die jij kiest.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee