Terug

Ananas E-liquids

E-liquids die naar ananassen smaakt.

Filters

Binnen de categorie ananas e liquid vind je alle verschillende e liquids met een ananas smaak. Dit kan dus de smaak van pure ananas zijn maar ook in combinatie met andere smaken. Doordat er steeds meer ontwikkelingen zijn kan het aanbod elke keer veranderen. Wij bieden zoals je misschien al weet ook onze eigen merken aan en ook hiervan is ananas e liquid verkrijgbaar. Het is een tropische fruitsoort met een zoete smaak, deze kenmerkende smaak is goed te herkennen met dampen. Het kan misschien wel jouw nieuwe All day vape worden.

Ananas e liquid variaties

Naast het aanbod van verschillende merken heb je de keuze uit diverse opties. Een ervaren damper weet dit en houdt hier al direct rekening mee. Misschien begin jij pas net met dampen of heb je nog niet veel gelezen. Wanneer je een e liquid aanschaft heb je de keuze uit meerdere nicotinegehaltes variërend van 0 mg tot 18 mg. Met Nic Salt e liquid kan dit zelfs hoger zijn. Gebruik van nicotine wordt geheel afgeraden maar als je dit toch wilt gebruiken is het belangrijk rekening te houden met het gehalte. Met sub Ohm dampen is het bijvoorbeeld onveilig meer als 6 mg nicotine te kiezen. Naast nicotine hebben verschillende merken en lijnen ook allemaal andere PG/VG gehaltes. Vaak wordt er begonnen met een hoog PG gehalte omdat deze vloeistoffen goedkoper zijn en dat terwijl een hoger VG gehalte de e liquid zachter aan laat voelen.

Het kan lastig zijn om een e liquid te vinden die goed bij jou past omdat er verschillende factoren aan te pas komen. Als je kiest voor de smaak ananas omdat dit je lekker lijkt kan het nog gebeuren dan een bepaalde e liquid door de verhoudingen niet goed bij jou past. Lees je daarom eerst goed in over de verschillende aspecten die er bij het dampen komen kijken. Lees de omschrijving bij de verschillende producten zodat de kans het grootst is dat je direct goed slaagt. Een ananas e liquid kan goed in de smaak vallen, maar wel pas als alle elementen kloppen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee