Terug

Appel E-liquids

E-liquids die naar appels smaakt.

Filters

    Geen producten gevonden...

Appel e liquid heeft vaak een erg herkenbare smaak. Toch kan het door verschillende combinaties ook erg verassend zijn. Er zijn zoals je vast wel weet onwijs veel verschillende soorten appels waardoor geen enkele vloeistof in deze smaak precies hetzelfde zal zijn. Je kunt elke dag van appelsmaak genieten zonder risico op een damperstong en zonder dat het gaat vervelen. Niet elke optie zal even goed bij je passen dus let naast de smaak ook op de andere aspecten die er komen kijken bij het kiezen van een e liquid en het dampen ervan.

De juiste appel e liquid kiezen

Bij het uitzoeken van een e liquid komt meer kijken als alleen het lezen van de smaak. Als je een grote kans wilt hebben op het vinden van een smaak die goed bevalt hou je rekening met de volgende aspecten:

  • Het nicotinegehalte
  • De verhouding tussen PG en VG
  • Welke e sigaret je hebt en welke coils je gebruikt

Door hier rekening mee te houden voorkom je een hoop uitproberen van vloeistoffen die simpelweg niet passen bij jouw e sigaret. Als je sub Ohm dampt en een nicotinegehalte van 18 mg kiest dan kunnen wij je met zekerheid zeggen dat dit niet goed zal bevallen. Hoe lager het nicotinegehalte, hoe beter het is. De verhouding tussen PG en VG maakt of breekt een e liquid voor jou. PG geeft de kriebel op de keel en het gevoel dat je echt wat binnen krijgt. Daarnaast voelt VG veel zachter aan en zorgt voor grote dampwolken. Wij kunnen je niet zeggen wat voor jou de beste verhouding is maar als beginner is zeker met sub Ohm een wat hoger VG gehalte aan te bevelen.

Mengen voor een bijzondere smaak

Naast de vrij eenvoudige smaak van appel wordt deze vaak gebruikt in combinaties. Hierdoor krijg je heel bijzondere smaken. Zo moet je niet verbaasd zijn dat het mogelijk is om te dampen met het gevoel dat je een heerlijke punt appeltaart aan het eten bent. Ook is de smaak goed te combineren met andere soorten fruit waardoor de smaak wat meer dimensie krijgt. Bestel een van de vele variaties in het assortiment appel e liquid van Exclucig.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee