Terug

Banaan E-liquids

E-liquids die naar Banaan smaakt.

Filters

    Geen producten gevonden...

Wie is er nou niet gek op de tropisch zoete smaak van banaan. Dat veel mensen de smaak kunnen waarderen merk je aan het uitgebreide assortiment en de combinaties die ermee gemaakt worden. Toch is er meer als alleen de smaak om rekening mee te houden met het aanschaffen van een banaan e liquid. Door rekening te houden met verschillende aspecten is de kans een stuk groter dat de e liquid je zal bevallen.

Verhoudingen en gehaltes in banaan e liquid

Bij de aanschaf van een e liquid met banaan smaak heb je de keuze uit de pure smaak of combinaties met bijvoorbeeld ander fruit. Naast deze opties zie je dat je meerdere nicotinegehaltes kunt selecteren. Het beste is 0 mg, omdat nicotine een verslavende en ongezonde stof is. Wanneer je wel kiest voor nicotine is het belangrijk rekening te houden met de e sigaret en coils die je gebruikt. Zo wordt met sub Ohm dampen een maximaal gehalte van 6 mg aangehouden. Ook hebben verschillende vloeistoffen een andere PG/VG verhouding. Een voor jou prettige verhouding tussen deze twee stoffen is cruciaal voor de damp beleving. PG geeft het gevoel op de keel wat door veel mensen als een soort lichte kriebel wordt omschreven. VG voelt zachter in de keel aan en is een dikkere vloeistof welke zorgt voor grote dampwolken. Om te slagen voor een e liquid die bij jou past is het belangrijk te ontdekken wat jouw voorkeuren zijn.

De Exclucig merken

Wij bieden in ons assortiment twee van onze eigen merken aan. Hierbij hebben wij goed gekeken naar de meest ideale verhoudingen en naar wat klanten zoeken. Hierdoor zal je merken dat deze merken echt pure smaken hebben. De merken hebben verschillende labels met elk eigen verhoudingen. Hierdoor is het makkelijk te vinden waarnaar je op zoek was. Bestel jouw banaan e liquid uit het assortiment van Exclucig.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee