Terug

Bessen E-liquids

E-liquids die naar bessen smaakt.

Filters

    Geen producten gevonden...

Er zijn onwijs veel soorten bessensmaken in een bessen e liquid verkrijgbaar en dat is ook de reden dat dit assortiment zo uitgebreid is. Naast alle verschillende soorten bessen die er gebruikt kunnen worden kunnen deze ook nog gecombineerd worden met andere smaken. Naast de verschillende smaken die hierin verkrijgbaar zijn heb je ook nog de keuze uit verschillende verhoudingen en gehaltes. Hierdoor kan het even duren voordat je een optie hebt gevonden die echt goed bij je past. De moeite zal het zeker waard zijn als je eenmaal een match hebt gevonden.

Bessen e liquid kopen

Het aanschaffen van een e liquid met bessen smaak wordt een stuk eenvoudiger als je al wat ervaring hebt met dampen. Is dit nog niet het geval dan zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten waardoor de kans van slagen groter is. Zo wordt er vaak begonnen met een liquid met een hoog PG gehalte. Dit is voor veel mensen echter niet zo prettig omdat dit wat scherp op de keel kan aanvoelen. Zeker met het sub Ohm dampen wat tegenwoordig veel wordt gedaan is een hoger VG gehalte aan te raden omdat deze wat zachter aanvoelen. Daarnaast is ook het nicotinegehalte niet onbelangrijk. 0 mg is natuurlijk de beste optie aangezien nicotine een verslavende stof is. Met sub Ohm dampen wordt een maximaal gehalte van 6 mg aanbevolen omdat je anders te veel nicotine in een keer binnen krijgt en dat zal jouw ervaring geen goed doen. Let op deze factoren bij het aanschaffen van een bessen e liquid.

Wij bieden een zo ruim mogelijk assortiment aan zodat er voor jou gegarandeerd een passende optie te vinden is. Ook wat betreft de bessen smaak zijn er veel variaties verkrijgbaar. Hierdoor zit je niet vast aan een soort smaak als je van bessen houdt. Hiermee voorkom je een damperstong, wat wil zeggen dat je de smaak van de e liquid niet meer zo goed kunt proeven. Een ruim assortiment bessen e liquid vind je bij Exclucig.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee