Terug

Dragonfruit E-liquids

E-liquids die naar dragon fruit smaakt.

Filters

    Geen producten gevonden...

Dragonfruit is een tropische fruitsoort die je misschien nog nooit in het echt hebt gezien. Toch wordt hij ook hier in Nederland steeds meer gebruikt vanwege zijn lekkere smaak. Het is daarom ook niet verbazend dat deze fruitsoort verwerkt is in een e liquid. Het heeft een zoetzure smaak die het meest te vergelijken valt met die van peer. Door zijn tropische aard is hij goed te combineren met andere exotische vruchten smaken zoals papaja. Bij het aanschaffen van een dragonfruit e liquid is er meer om op te letten als slechts de smaak om te zorgen dat je een goede match vindt.

Dragonfruit e liquid kiezen

Welke e liquid met deze fruitige smaak je het beste kunt kiezen is afhankelijk van verschillende factoren. Het heeft allemaal te maken met de voorkeuren die je hebt. Het eerste punt om op te letten is het PG/VG gehalte in de vloeistof. PG zorgt voor de prikkel in de keel terwijl VG zacht aanvoelt en zorgt voor de grote dampwolken zoals je met sub Ohm dampen vaak ziet. Afhankelijk van de gevoeligheid voor PG kies je een gehalte wat het beste bij jou past. Naast deze verhouding is er ook nog het nicotinegehalte om rekening mee te houden. Wanneer je sub Ohm dampt is maximaal 6 mg nicotine aan te raden. Er wordt aanbevolen helemaal geen nicotine te gebruiken omdat dit een schadelijke stof is maar afbouwen is natuurlijk mogelijk. Door hier rekening mee te houden is de kans het grootst dat je snel een passende e liquid vindt.

Wil je eens wat anders als je gewend bent dan kan dragonfruit een goede optie zijn. Het heeft een verassende smaak. Bij Exclucig bieden wij verschillende merken aan waardoor het best kan zijn dat er zo nu en dan een nieuwe smaak of combinatie te krijgen is. Hou het assortiment dus in de gaten, je vindt dragonfruit e liquid in het assortiment van Exclucig.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee