Terug

Framboos E-liquids

E-liquids die naar frambozen smaakt.

Filters

    Geen producten gevonden...

Wij bieden in ons assortiment verschillende smaken aan waaronder dus ook de framboos e liquid. Deze heeft een zoete smaak welke ook wel gebruikt wordt in combinatie met andere smaken. Binnen deze smaak categorie bieden wij verschillende opties aan welke misschien niet allemaal even goed bij je zullen passen. Door de verschillende verhoudingen, gehaltes en combinaties kan het best even zoeken zijn naar de voor jou beste optie. Wij zien het liefst dat je direct de best bij jou passende optie vindt en zullen je daarom iets meer uitleggen over de verhoudingen.

Nicotine in een framboos e liquid

De hoeveelheid nicotine die je kiest in een e liquid kan bepalend zijn voor jouw dampbeleving. 0 mg wordt aangeraden omdat nicotine een schadelijke en verslavende stof is. Doordat je kunt dampen op verschillende manieren kunnen wij je hier wel meer over adviseren. Met sub Ohm dampen krijg je grote dampwolken binnen en dus veel nicotine. Daarom wordt maximaal 6 mg aangeraden. Gebruik je een hogere weerstand coil en minder vermogen dan zijn de dampwolken een stuk kleiner en kan je tot 18 mg gaan of zelfs hoger als je voor een Nic Salt e liquid kiest.

PG/VG verhouding in de vloeistof

PG is hetgeen wat het gevoel in de keel geeft tijdens het dampen. Een gevoel wat door veel rokers wordt omschreven als hetgeen wat het gevoel geeft nog echt te roken. Toch zijn er best wat mensen met een overgevoeligheid waarbij een hoog PG gehalte dus niet prettig is. VG is een wat dikkere vloeistof waarvan een hoger gehalte vaak gebruikt wordt bij sub Ohm dampen. Dit voelt zachter aan en zorgt voor grote dampwolken. De ideale verhouding kunnen wij niet voor je bepalen maar bij Exclucig vind je framboos e liquid in allerlei verhoudingen. Kies niet standaard voor de meest goedkope optie maar lees over de opties en maak een keuze die echt bij jou en jouw e sigaret past.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee