Terug

Gember E-liquids

E-liquids die naar gember smaakt.

Filters

Gember is een zeer uitgesproken smaak welke het goed kan doen in een e liquid. Zeker met een fris tintje erdoorheen zal je het meest tegenkomen. Wanneer je deze smaak kan waarderen zal een gember e liquid van goede kwaliteit zeker bevallen. Het kiezen van een gember e liquid die bij je past is een stuk makkelijker wanneer je wat meer weet over de verschillende verhoudingen die verkrijgbaar zijn. Vaak wordt er om te beginnen gekozen voor een e liquid met een hoog PG gehalte omdat deze voordeliger zijn. Toch is dit lag niet altijd de beste match. We vertellen je graag wat meer over de verschillende gehaltes en opties die je bij ons hebt zodat het kiezen een stuk makkelijker wordt.

Gehaltes in de gember e liquid

Bij het kiezen van een e liquid heb je te maken met verschillende PG/VG verhoudingen. PG is dat wat het gevoel op de keel geeft, voor sommige mensen is dit prettig terwijl anderen er een overgevoeligheid voor hebben. Het VG gehalte laat de vloeistof zachter aanvoelen en zorgt voor dikkere dampwolken. Naast deze verhouding heb je ook nog te maken met de verschillende nicotinegehaltes. Deze variëren in de gemiddelde e liquid van 0 tot 18 mg. Nicotine is een verslavende en schadelijke stof waarvan gebruik wordt afgeraden.

Kiezen uit het aanbod van Exclucig

Bij Exclucig bieden wij verschillende merken aan waaronder die van onszelf, Exclucig en Vaprance. Deze zijn onderverdeeld in verschillende labels welke allemaal eigen gehaltes hebben. Let hier dus op bij de aanschaf van een e liquid. Neem de tijd om een smaak te vinden die goed bij je past. Misschien is puur gember niet jouw ding maar het kan in een combinatie weer heel anders over komen. Je vindt de gember e liquid die het beste bij je past bij Exclucig.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee