Terug

Granaatappel E-liquids

E-liquid die naar Granaatappel smaakt.

Filters

    Geen producten gevonden...

Granaatappel e liquid is anders als je gewend bent door de tropische en verassende smaak. Het is een fruitsoort die oorspronkelijk uit het midden oosten komt. Sinds we hem hier ook kunnen eten wordt hij wel steeds vaker gebruikt. Het is een fruitsoort waarvan je de pitjes met het vruchtvlees eet maar het is nog best een kunst om die er allemaal uit te krijgen. Het dampen van een e liquid met granaatappel smaak maakt het dus makkelijker om te genieten van de bijzondere en zoete smaak zonder het gedoe van het loshalen van de pitjes.

De juiste verhouding in een granaatappel e liquid

PG, VG en nicotinegehaltes zijn waarmee je nog te maken zal krijgen bij het kiezen van een e liquid. Ondanks dat de smaak het meest belangrijk lijkt zijn al deze factoren even belangrijk bij het vinden van een passende optie. Zo is sub Ohm dampen met 18 mg nicotine ernstig af te raden en zullen wij je ook nooit zeggen zomaar de goedkoopste optie te kiezen. PG is wat het gevoel geeft op de keel, dit kan aangenaam zijn maar een te hoog gehalte kan een e liquid bij het dampen te sterk aanvoelen. VG geeft dikke dampwolken en voelt zachter aan. Toch heeft dit als keerzijde wel dat je de coil vaker zal moeten vervangen.

Granaatappel e liquid in verschillende lijnen

Door de e liquid varianten te verdelen in verschillende lijnen moet het makkelijker worden voor jou als klant om de juiste variant te vinden. Zo hebben we de merken Exclucig en Vaprance ingedeeld in diverse labels. Wanneer je deze via het menu opzoekt zie je welke PG/VG verhouding deze hebben. We geven een aantal voorbeelden zodat je het idee erachter precies zal begrijpen. Ga je sub Ohm dampen en wil je grote dampwolken dan is een hoger VG gehalte aan te bevelen. In het menu zie je dan dat Green label en High Standard label bijvoorbeeld een hoog VG gehalte hebben. Voel je liever een wat sterkere kriebel in je keel tijdens het dampen dan is een label met een hoog PG gehalte beter zoals de Vaprance White label.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee