Terug

Kers E liquids

E-liquid die naar kersen smaakt.

Filters

    Geen producten gevonden...

Kersen zijn een veel verkochte fruitsoort. Dit komt door hun zoete smaak en hoe makkelijk je daardoor veel vitamines binnen krijgt. Deze zeer geliefde fruitsoort is nu ook verkrijgbaar als e liquid. Een kersen e liquid heeft een smaak die op zichzelf erg zoet is en he is dus niet nodig om deze te combineren met andere fruitsoorten. Toch bieden wij hier verschillende varianten van aan. Deze komen in verschillende lijnen waar je later nog wat meer over leest. Hierdoor wordt het makkelijker om een e liquid te vinden die goed bij jou past.

Kersen e liquid in verschillende lijnen

Door de e liquid varianten te verdelen in verschillende lijnen moet het makkelijker worden voor jou als klant om de juiste variant te vinden. Zo hebben we de merken Exclucig en Vaprance ingedeeld in diverse labels. Wanneer je deze via het menu opzoekt zie je welke PG/VG verhouding deze hebben. We geven een aantal voorbeelden zodat je het idee erachter precies zal begrijpen. Ga je sub Ohm dampen en wil je grote dampwolken dan is een hoger VG gehalte aan te bevelen. In het menu zie je dan dat Green label en High Standard label bijvoorbeeld een hoog VG gehalte hebben. Voel je liever een wat sterkere kriebel in je keel tijdens het dampen dan is een label met een hoog PG gehalte beter zoals de Vaprance White label.

Nic Salts cherry dampen

Nic Salts e liquids zijn anders samengesteld waardoor het mogelijk is te dampen met een hoger nicotinegehalte. Dit is niet zozeer geschikt voor sub Ohm dampen. Normaal gesproken kan een hoog nicotinegehalte te intens aanvoelen maar door de samenstelling in Nic Salts is dat niet het geval. Het bestaat namelijk uit nicotine zoals in tabaksbladeren wordt gevonden en dat gecombineerd met een ander organisch element. Dit samen vormt een stabiel molecuul. Uiteraard zullen wij het gebruik van nicotine nooit aanbevelen. Alle verschillende soorten kersen e liquid vind je in het assortiment van Exclucig.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee