Terug

Kokos e liquid

Filters

    Geen producten gevonden...

Kokos is lekker, tropisch en wordt steeds populairder om te eten. Je kunt je dus wel voorstellen dat de smaak om te dampen dan ook erg herkenbaar is. Een kokos e liquid aanschaffen kan je doen bij Exclucig is wordt een stuk makkelijker als je al een bepaalde voorkennis hebt. Dampen wordt soms al snel opgegeven omdat het vinden van een passende e liquid niet makkelijk is. Wij hebben elk merk ingedeeld in verschillende lijnen met elk een eigen PG/VG gehalte. Ook kun je kiezen uit verschillende nicotinegehaltes. Hierdoor zou het makkelijker moeten zijn een e liquid met kokos smaak te vinden die voor jou het meest prettig is om te dampen.

Hoe kies je een kokos e liquid?

Bij het kiezen van een e liquid kijk je natuurlijk als eerst naar de smaak. Als je eenmaal bepaalt hebt welke smaak je het liefst wilt dampen in jouw e sigaret is er nog meer om op te letten. Zo heb je bij elke e liquid de keuze uit verschillende nicotinegehaltes. Afhankelijk van de weerstand van jouw coils en hoeveel je normaal gesproken rookt kies je het gehalte wat het best bij jou past. Damp je sub Ohm dan is een nicotinegehalte van maximaal 6 mg aan te raden. Uiteraard is 0 mg het beste omdat nicotine een verslavende en schadelijke stof is. Bij het kiezen van een kokos e liquid let je ook op het PG/VG gehalte. Meer PG zorgt voor een sterker gevoel in de keel terwijl VG juist zacht aanvoelt en zorgt voor meer damp.

Kiezen uit het aanbod van Exclucig

Bij Exclucig hebben wij meerdere jurken in ons assortiment waaronder onze eigen Exclucig en Vaprance. Deze merken zijn verdeeld in labels met elk een eigen PG/VG gehalte. Let hier dus op bij het kiezen van een e liquid. Neem de tijd om een smaak te vinden die goed bij je past die ook nog eens de juiste verhoudingen heeft. Je vindt de kokos e liquid die het beste bij je past in het assortiment van Exclucig.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee