Terug

Komkommer e liquid

Filters

    Geen producten gevonden...

De Vaprance Komkommer mint e-liquids hebben een frisse smaak. Tijdens het dampen zal deze smaak dan ook erg herkenbaar zijn. Ben je op zoek naar een frisse e-liquid dan zal deze smaak je zeker bevallen. Vaak wordt het dampen al snel opgegeven, omdat men geen passende e-liquid kan vinden. De e-liquids bij Exclucig zijn o.a. onderverdeeld in fruitsmaken, zodat u op een gemakkelijke en overzichtelijke manier een keuze kan maken. Je kunt kiezen uit e-liquids met verschillende PG/VG verhoudingen en met verschillende nicotinegehaltes.

Het kiezen van een komkommer e-liquid

Het kan best moeilijk zijn om een passende e-liquid te kiezen die voldoet aan jouw wensen en behoeften. Wanneer je eenmaal een smaak hebt gekozen is het tijd om een keuze te maken uit de verschillende nicotinegehaltes. Afhankelijk van de weerstand van jouw coils en hoeveel je normaal gesproken rookt raden wij je aan om het nicotinegehalte te kiezen dat bij jouw persoonlijke situatie past. Wanneer je sub Ohm dampt raden wij een maximaal nicotinegehalte van 6 mg aan. Wil je kiezen voor de minst ongezonde variant? Dan raden wij je natuurlijk aan om te kiezen voor een nicotinegehalte van 0 mg. Nicotine is een verslavende en schadelijke stof. Let bij de aanschaf van een e-liquid ook goed op de PG/VG verhouding. Hoe meer PG de e-liquid bevat hoe sterker het gevoel in de keel is. Kies je voor een e-liquid met een hoger VG-gehalte? Dan zal deze zachter aanvoelen en voor meer damp zorgen.

Maak een keuze uit het aanbod van Exclucig

In het assortiment van Exclucig vind je een uitgebreid aanbod van e-liquids, waaronder producten van onze eigen Exclucig lijn en het merk Vaprance. Het is belangrijk om de tijd te nemen en goed na te denken over een e-liquid die goed bij jou past en die tevens de juiste verhoudingen heeft. Maak hierboven een keuze uit de komkommer e-liquids die Exclucig aanbiedt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee