Terug

Lychee e liquid

Filters

    Geen producten gevonden...

Ben je op zoek naar een e-liquid met een fruitige smaak? Dan is de lychee e-liquid van het merk Vaprance zeker een mogelijke optie. Deze e-liquid heeft zoete smaak die niet te intens is en tijdens het dampen van deze e-liquid zal je de smaak dan ook zeker proeven.

Kiezen voor een e-liquid met een lychee smaak

Voor beginnende dampers kan het nogal eens een moeilijke opgave zijn om een passende e-liquid te kiezen. De keuzes zijn eindeloos en verschillende merken en variaties worden aangeboden. Maar omdat lychee een bijzondere smaak is vind je niet veel e-liquids van deze smaak. Voor veel mensen zal een e-liquid met een lychee smaak dan ook niet de eerste keuze zijn, maar zodra je deze smaak hebt geprobeerd kan deze zeker bevallen.

Waar moet je opletten bij de aanschaf van een e-liquid?

E-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes en verschillende PG/VG verhoudingen. Ben je een niet-roker dan raden wij je altijd aan om voor een e-liquid te kiezen met 0 mg nicotinegehalte. Dit is vanzelfsprekend de minst ongezonde variant. Nicotine is een schadelijke en verslavende stof en wij raden het gebruik van nicotine dan ook altijd af. Naast dat je voor bepaalde nicotinegehaltes kunt kiezen is het ook mogelijk om voor verschillende PG/VG verhoudingen te kiezen. Kies voor een e-liquid met een hoger VG-gehalte wanneer je op zoek bent naar een e-liquid die zacht aanvoelt in de keel en veel damp produceert. E-liquids met een hoger PG-gehalte voelen sterker aan in de keel.

Het aanbod van Exclucig

Exclucig biedt een uitgebreid assortiment aan e-liquids aan. Overweeg bij de keuze van een e-liquid goed welke smaak en welke nicotinegehaltes het beste bij jou passen. Hierboven vindt je het aanbod van Lychee e-liquids die Exclucig aanbiedt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee