Terug

Papaja e liquid

Filters

    Geen producten gevonden...

De Papaja e-liquid van Exclucig heeft een zeer zoete smaak met een vleugje dragonfruit die je tijdens het dampen dan ook zeker terug gaat proeven. Papaja is een tropische fruitsoort die ook oorspronkelijk afkomstig is uit Midden-Amerika, Azië en Afrika. Dat deze tropische fruitsoort is verwerkt in een e-liquid is voor veel dampers een welkome verrassing. Bij de aanschaf van een e-liquid is het belangrijk dat je let op een aantal belangrijke factoren, zoals het nicotinegehalte en de PG/VG verhoudingen.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van de papaja e-liquid?

E-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende verhoudingen en nicotinegehaltes. Let bij de aanschaf van een e-liquid altijd op de verschillende nicotinegehaltes en kies het gehalte die het beste past bij jouw persoonlijke wensen en behoeften. Wij raden het gebruik van nicotine altijd af. De e-liquids met een nicotinegehalte van 0 mg zijn de minst ongezonde variant. Wanneer je echter naast het dampen ook nog tabak rookt is het mogelijk om voor een nicotinegehalte van 3 mg, 6 mg, 12 mg of 18 mg te kiezen.

Het assortiment van Exclucig

E-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende PG/VG verhoudingen. Kies voor een e-liquid met een hogere PG-waarde wanneer je op zoek bent naar een sterke smaak in de keel. E-liquids met een hogere VG-waarde voelen zachter aan in de keel en hebben een hogere dampproductie. Wanneer je rekening houdt met de bovenstaande onderdelen zal je merken dat het een stuk makkelijker wordt om een passende e-liquid te kiezen.

Bij Exclucig heb je een ruime keuze uit meerdere e-liquids in verschillende smaken. Maak een keuze en bestel de e-liquids gemakkelijk via onze webshop.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee