Terug

Passievrucht e liquid

Filters

    Geen producten gevonden...

De passievrucht e-liquid heeft een erg herkenbare smaak. Dampers zullen tijdens het inhaleren de smaak van de passievrucht dan ook zeker herkennen. Passievrucht e-liquid is verkrijgbaar in verschillende varianten en je zal merken dat iedere variant anders smaakt. Door de verschillende e-liquids af te wisselen zal je merken dat de kans op een damperstong en verveling afneemt. Niet iedere e-liquid met een passievrucht smaak zal even goed bij je passen en let daarom ook op de andere aspecten die belangrijk zijn bij het kiezen van een passende e-liquid.

Kies de juiste passievrucht e-liquid

Passievrucht e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes en in verschillende verhoudingen. Ben je een niet-roker dan raden wij je altijd aan om voor een nicotinegehalte te kiezen van 0 mg. Het gebruik van nicotine wordt door Exclucig afgeraden, omdat nicotine een schadelijke en verslavende stof is. Houdt bij het kiezen van een passende e-liquid rekening met de volgende aspecten:

  • Het nicotinegehalte
  • De verhouding tussen PG en VG
  • Welke e-sigaret je hebt en welke coils je gebruikt

Het mengen van verschillende e-liquids

Wil jij je eigen unieke e-liquid maken? Dan is het ook mogelijk om verschillende smaken met elkaar te mengen. Door het mengen van verschillende e-liquids kan je bijzondere smaken creëren die niet overal verkrijgbaar zijn. Bestel een van de vele verschillende e-liquids in de webshop van Exclucig en ontdek welke smaak het beste bij jou past.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee