Terug

Peer e liquid

Filters

Ben je op zoek naar een peer e-liquid? Dan ben je bij de webshop van Exclucig aan het juiste adres. Peer is een uitgesproken smaak die gebruikers goed terug kunnen proeven tijdens het dampen. Wil je weten welke peer e-liquid het beste bij jou past? Ga dan eens bij jezelf na welke verhoudingen en nicotinegehaltes het beste bij jouw persoonlijke wensen en behoeften passen.

Verschillende verhoudingen en nicotinegehaltes in de peer e-liquid

Peer e-liquids bij Exclucig zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes. Je hebt de keuze om te kiezen uit de volgende nicotinegehaltes: 0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg, 18 mg. Wij raden het gebruik van nicotine altijd af, omdat nicotine een zeer verslavende en schadelijke stof is. Wil je echter stoppen of minderen met roken dan kan het in het begin lonen om te voor een e-liquid te kiezen met een nicotinegehalte van 3 mg of hoger. Op deze manier kan je het roken van tabak langzaam afbouwen en uiteindelijk nog enkel dampen met nicotinegehaltes van 0 mg.

Naast de nicotinegehaltes dien je ook rekening te houden met de PG en VG gehaltes. E-liquids met een hoog PG-gehalte geven een sterker gevoel in de keel. Wanneer je kiest voor een e-liquid met een hoger VG-gehalte zal je tijdens het dampen merken dat deze e-liquid zachter aanvoelt in de keel en meer damp produceert.

Het aanbod van Exclucig

In het assortiment van Exclucig vindt je een uitgebreid aanbod van verschillende e-liquids. Op basis van bovengenoemde aspecten zal je merken dat het een stuk makkelijker wordt om een e-liquid te kiezen die het beste bij jou past.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee