Terug

Perzik e liquid

Filters

    Geen producten gevonden...

Perzik e-liquids zijn bij Exclucig verkrijgbaar in verschillende smaken en varianten. De perzik e-liquids zijn zoet van smaak en gebruikers van deze e-liquid zullen deze smaak dan ook zeker proeven tijdens het dampen. Perzik e-liquids kunnen gebruikt worden in combinatie met andere smaken en op deze manier is het mogelijk om je eigen persoonlijke e-liquid te creëren. Bij het kiezen van de juiste e-liquid is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal aspecten.

Het kiezen van de juiste perzik e-liquid

Perzik e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes. De nicotinegehaltes die aanwezig zijn in de e-liquid zijn van invloed op de algehele dampervaring. Wij raden gebruikers altijd aan om voor een nicotinegehalte te kiezen van 0 mg, omdat nicotine een schadelijke en verslavende stof is. Ben jij een sub Ohm damper dan is het belangrijk om te weten dat je tijdens het dampen grotere dampwolken binnenkrijgt dan mensen die niet sub Ohm dampen. Voor sub Ohm dampers wordt een maximaal nicotinegehalte van 6 mg aangeraden. Wanneer je een hogere weerstand coil en minder vermogen gebruikt zijn de wolken een stuk kleiner en is het mogelijk om voor een nicotinegehalte van 18 mg of hoger te kiezen.

Naast het kiezen van de juiste nicotinegehaltes is het tevens belangrijk om voor de juiste PG/VG verhoudingen te kiezen. Ben jij een damper die op zoek bent naar een sterke smaak in de keel? Kies dan voor een e-liquid met een hoog PG-gehalte. Voor dampers die op zoek zijn naar een zachtere smaak in de keel en grotere dampwolken is het mogelijk om voor een e-liquid te kiezen met een hoger VG-gehalte. Wij raden altijd aan om je keuze vooraf goed te overwegen, zodat je zeker weet dat je de perzik e-liquid aanschaft die het beste past bij jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee