Terug

Sinaasappel e liquid

Filters

    Geen producten gevonden...

Sinaasappel e-liquids zijn net als de fruitsoort zelf zeer populair in Nederland. Dit komt doordat sinaasappel een sterke en zoete smaak heeft. Tijdens het dampen van deze e-liquid zal je deze smaak ook zeker terug proeven. De sinaasappel e-liquid heeft een zoete smaak, waardoor het niet persee nodig is om deze e-liquid te combineren met andere smaken. Hierdoor blijft er een pure sinaasappelsmaak over voor de gebruikers. Er zijn verschillende varianten sinaasappel e-liquids verkrijgbaar. Houdt bij het kiezen van de juiste e-liquid rekening met onderstaande aspecten.

Het kiezen van de juiste sinaasappel e-liquid

Het kiezen van een e-liquid kan voor de meeste beginnende dampers een lastige opgave zijn. Er zijn immers tal van verschillende opties mogelijk en beginners kunnen door de bomen het bos niet meer zien. Wij raden echter aan om de keuze van je e-liquid te baseren op de beschikbare nicotinegehaltes en de PG/VG verhoudingen. Houdt rekening met de volgende aspecten:

  • Het nicotinegehalte
  • De verhouding tussen PG en VG
  • Welke e-sigaret je hebt en welke coils je gebruikt

Voor welke PG/VG verhouding je kiest heeft te maken met je eigen wensen en behoeften. Kies voor een e-liquid met een hoge VG-waarde wanneer je op zoek bent naar een zachte smaak in de keel en een hogere dampproductie. E-liquids met een hogere PG-waarde hebben een sterkere smaak in de keel en deze verhouding is dus geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een kriebel in de keel.

Het aanbod van Exclucig

In het assortiment van Exclucig vindt je verschillende soorten sinaasappel e-liquids terug. Baseer de keuze voor de e-liquid die bij jou past door gebruik te maken van de bovengenoemde aspecten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee