Terug

Tropisch fruit e liquid

Filters

    Geen producten gevonden...

Ben jij op zoek naar een e-liquid met een tropische smaak? Kies dan voor de tropisch fruit e-liquid. Deze e-liquid heeft een zoete smaak en na het gebruiken van deze e-liquid zal je deze smaak zeker weten kunnen waarderen. In ons assortiment vindt je verschillende varianten van e-liquids die gebaseerd zijn op tropisch fruit en je zal merken dat deze varianten onderling van elkaar verschillen. Hierdoor kan het even duren voordat je de e-liquid hebt gevonden die bij jou past. Om de keuze voor de juiste e-liquid wat makkelijker te maken raden we je aan om rekening te houden met verschillende aspecten.

Hoe maak ik de keuze voor de juiste e-liquid?

Het aanschaffen van de juiste e-liquid kan voor beginnende gebruikers een lastige opgave zijn. Wij raden beginnende gebruikers aan om tijdens het maken van de keuze rekening te houden met de volgende onderdelen:

  • De nicotinegehaltes
  • De PG/VG verhoudingen
  • Welke coils en welke e-sigaret je gebruikt

De tropisch fruit e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes. Vanzelfsprekend raden wij altijd aan om te dampen met nicotinegehaltes van 0 mg. Nicotine is namelijk een ongezonde en verslavende stof. E-liquids met een nicotinegehalte van 0 mg zijn de minst schadelijke e-liquids op de markt. Wil je echter minderen met roken of rook je naast het dampen ook nog tabak? Dan is het eventueel mogelijk om voor een nicotinegehalte hoger dan 0 mg te kiezen.

E-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende verhoudingen. Mensen die behoefte hebben aan een zachte smaak en grotere dampproductie kunnen kiezen voor een e-liquid op basis van een hoger VG-gehalte. Voor dampers die op zoek zijn naar een sterke smaak in de keel is het mogelijk om te kiezen voor e-liquids met een hoger PG-gehalte.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee