Terug

Tutti frutti e liquid

Filters

    Geen producten gevonden...

De Tutti Frutti e-liquid is een e-liquid die gebaseerd is op verschillende tropische smaken. Ben jij een damper die kan genieten van deze tropische smaken? Dan zal je de smaak van deze e-liquid tijdens het dampen zeker kunnen waarderen. Hoewel deze e-liquid al een mix is van verschillende smaken is het tevens mogelijk om deze e-liquid te mixen met andere smaken. Op deze manier kan jij een persoonlijke smaak creëren die het beste past bij jouw persoonlijke wensen en behoeften. Tijdens het kiezen van de juiste e-liquid dien je rekening houden met verschillende aspecten. Welke aspecten dit zijn lees je hieronder.

Het kiezen van de juiste Tutti Frutti e-liquid

Wanneer je als beginnende damper een e-liquid wilt kiezen kan het aanbod je nogal eens overweldigen. Er zijn immers tal van mogelijkheden beschikbaar en beginners kunnen in het begin door de bomen het bos niet meer zien. Wij raden je aan om tijdens het maken van de keuze voor de juist e-liquid rekening te houden met de beschikbare nicotinegehaltes en de PG/VG verhoudingen.

De Tutti Frutti e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes. Wij raden gebruikers altijd aan om te dampen met e-liquids die geen nicotine bevatten. Nicotine is een schadelijke en verslavende stof en wij raden het gebruik van nicotine te allen tijde af. Wanneer je gebruik maakt van sub Ohm dampen raden wij je aan om e-liquids te gebruiken met een maximaal nicotinegehalte van 6 mg.

Naast dat er verschillende nicotinegehaltes beschikbaar zijn heb je ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende PG/VG verhoudingen. Ben jij een damper die op zoek is naar een sterke smaak en kriebel in de keel? Kies dan voor een e-liquid met een hoog PG-gehalte. Voor dampers die op zijn naar een zachtere smaak in de keel en grotere dampwolken is het mogelijk om eventueel te kiezen voor een e-liquid op basis van een hoger VG-gehalte.

Het aanbod van Exclucig

Exclucig biedt een uitgebreid assortiment van verschillende e-liquids aan. Vind je het lastig om een keuze te maken voor de juiste e-liquid? Selecteer dan de e-liquids die bij jou passen door gebruik te maken van de bovengenoemde aspecten. Wanneer je dit doet zal je merken dat het een stuk eenvoudiger wordt om een keuze te maken uit de verschillende e-liquids.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee