Terug

Watermeloen e liquid

Filters

Exclucig biedt een uitgebreid assortiment van watermeloen e-liquids aan. In ons assortiment vindt je verschillende varianten en deze varianten kunnen onderling verschillen. Op voorhand kunnen wij je geen bepaalde e-liquid aanraden, omdat deze e-liquids zelf door de gebruikers ervaren moeten worden. Wanneer je aantal van deze e-liquids hebt geprobeerd zal je vanzelf merken welke smaken het beste bij je passen en welke niet. Wij raden gebruikers aan om de keuze voor de juiste e-liquid te baseren op een aantal aspecten.

De verschillende aspecten van de watermeloen e-liquids

Gebruikers kunnen in het begin overweldigd worden door het grote aanbod aan verschillende e-liquids. Om de keuze wat makkelijker te maken kan je je keuze baseren op bijvoorbeeld de nicotinegehaltes die aanwezig zijn in de e-liquids en/of de VG/PG verhoudingen van de e-liquids.

De VG/PG verhoudingen van e-liquids kunnen onderling verschillen. E-liquids op basis van een hoger VG-gehalte geven gebruikers een zachtere smaak in de keel en bieden tevens een hogere dampproductie. Wanneer je op zoek bent naar een sterke smaak en kriebel in de keel is het mogelijk om te kiezen voor e-liquids met een hoger PG-gehalte.

Een watermeloen e-liquid is verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes. Wij raden gebruikers altijd aan om te dampen met e-liquids die een nicotinegehalte van 0 mg bevatten. Nicotine is een verslavende stof die slecht is voor de gezondheid. Kiezen voor de e-liquid met 0 mg nicotine is de minst schadelijke oplossing. Wil je echter minderen met roken dan kan het lonen om eventueel te kiezen voor een e-liquid met een hoger nicotinegehalte, zodat je het roken op een langzame manier kunt afbouwen.

Uitgebreide keuze

Gebruikers kunnen kiezen uit een uitgebreid aanbod van verschillende e-liquids bij Exclucig. Vindt je het lastig om een keuze te maken voor de e-liquid die het beste bij jou past? Maak dan gebruik van de bovenstaande aspecten om de keuze wat makkelijker te maken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee