Terug

Nic Salt

 Je kunt hogere nicotine gehaltes gebruiken, hierdoor kan je e-liquid verbruik minder worden.
 Je hebt geen krachtig apparaat nodig, nic salts kunnen het best gedampt worden met hoge
weerstanden en weinig w

Filters

    Geen producten gevonden...

Naast de standaard e-liquids die je waarschijnlijk als damper al wel kent is er ook een heel ander soort verkrijgbaar. Dit zijn de Nic Salt e-liquids welke een net wat andere samenstelling hebben. Hierdoor is het mogelijk om te dampen met een hoger nicotinegehalte zonder dat dit te heftig aanvoelt. Begin niet zomaar ergens mee en lees je eerst goed in. Wij verschaffen je daarom van alle informatie die je nodig hebt.

Nic Salt, een natuurlijke vorm

Dat nicotine een verslavende stof is die niet gezond voor je is weet je vast al. Dat er verschillende opties zijn als het op nicotine in e-liquid aankomt is misschien weer heel nieuwe informatie voor je. Nic Salt is de meest natuurlijke vorm van nicotine zoals gevonden wordt in tabaksbladeren. Naast nicotine bestaan de vloeistoffen ook uit andere middelen welke ervoor zorgen dat er een stabiel molecuul ontstaat. Aan Nic Salt is benzoëzuur toegevoegd waardoor de pH waarde omlaag gaat. Hierdoor voelt het tijdens het dampen een stuk zachter aan op de keel wat voor veel mensen prettiger is.

Hoge nicotinegehaltes

Bij de meeste e-liquid opties die er zijn wordt er een maximum gehalte van 12 mg nicotine aangehouden. Met Nic Salt zie je dat de gehaltes nicotine in de vloeistof soms wel oplopen tot 22 mg. Dit is dus mogelijk door de stoffen die er gebruikt worden. Met sub-Ohm dampen zou bijvoorbeeld 12 mg nicotine veel te heftig aanvoelen en zelfs pijnlijk voor de longen kunnen zijn. Wanneer je een Nic Salt e-liquid gebruikt zal dit soepeler aanvoelen en kan je dus makkelijk grote dampwolken blazen terwijl je een intense smaak proeft. De manier waarop de nicotine wordt opgenomen is hetzelfde als met het roken van een sigaret, het wordt snel in het lichaam opgenomen. Zo zal je merken dat de behoefte aan het dampen na een paar haaltjes al weg is.

Waarschuwing bij lage weerstand

Dat het mogelijk is sub-Ohm te dampen met Nic Salt e-liquid betekend absoluut niet dat het aan te raden is. Het zal niet direct te heftig aanvoelen maar kan wel degelijk grote gevolgen hebben, zeker als je dit vaak doet. Wanneer je ervoor kiest te dampen met een erg hoog nicotinegehalte raden wij aan dit te doen op een weerstand van minimaal 1 Ohm. Dit is omdat je met sub-Ohm dampen grote hoeveelheden damp en dus ook nicotine binnen krijgt. Dit kan zorgen voor lichamelijke klachten zoals misselijkheid, transpireren, hoofdpijn en duizeligheid. Met sub-Ohm dampen is Nic Salt wel te gebruiken maar dan het beste in lagere nicotinegehaltes.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee