Terug

  • Voor 23:30 besteld is morgen al in huis
  • Gratis verzending vanaf 9.99 euro
  • Achteraf betalen met AfterPay

Nic Salt

 Je nicotinebehoefte is sneller bevredigd.
 Je kunt hogere nicotine gehaltes gebruiken, hierdoor kan je e-liquid verbruik minder worden.
 Je hebt geen krachtig apparaat nodig, nic salts kunnen het best gedampt worden met hoge
weerstanden en weinig w

Filters

Naast de standaard e-liquids die je waarschijnlijk als damper al wel kent is er ook een heel ander soort verkrijgbaar. Dit zijn de Nic Salt e-liquids welke een net wat andere samenstelling hebben. Hierdoor is het mogelijk om te dampen met een hoger nicotinegehalte zonder dat dit te heftig aanvoelt. Bij Exclucig.com stellen we je graag op de hoogte van alle mogelijkheden die er zijn zodat je weet waarmee je bezig bent. Begin niet zomaar ergens mee en lees je eerst goed in. Wij verschaffen je daarom van alle informatie die je nodig hebt.

Nic Salt, een natuurlijke vorm

Dat nicotine een verslavende stof is die niet gezond voor je is weet je vast al. Dat er verschillende opties zijn als het op nicotine in e-liquid aankomt is misschien weer heel nieuwe informatie voor je. Nic Salt is de meest natuurlijke vorm van nicotine zoals gevonden wordt in tabaksbladeren. Naast nicotine bestaan de vloeistoffen ook uit andere middelen welke ervoor zorgen dat er een stabiel molecuul ontstaat. Aan Nic Salt is benzoëzuur toegevoegd waardoor de pH waarde omlaag gaat. Hierdoor voelt het tijdens het dampen een stuk zachter aan op de keel wat voor veel mensen prettiger is.

Hoge nicotinegehaltes

Bij de meeste e-liquid opties die er zijn wordt er een maximum gehalte van 12 mg nicotine aangehouden. Met Nic Salt zie je dat de gehaltes nicotine in de vloeistof soms wel oplopen tot 22 mg. Dit is dus mogelijk door de stoffen die er gebruikt worden. Met sub-Ohm dampen zou bijvoorbeeld 12 mg nicotine veel te heftig aanvoelen en zelfs pijnlijk voor de longen kunnen zijn. Wanneer je een Nic Salt e-liquid gebruikt zal dit soepeler aanvoelen en kan je dus makkelijk grote dampwolken blazen terwijl je een intense smaak proeft. De manier waarop de nicotine wordt opgenomen is hetzelfde als met het roken van een sigaret, het wordt snel in het lichaam opgenomen. Zo zal je merken dat de behoefte aan het dampen na een paar haaltjes al weg is.

Waarschuwing bij lage weerstand

Dat het mogelijk is sub-Ohm te dampen met Nic Salt e-liquid betekend absoluut niet dat het aan te raden is. Het zal niet direct te heftig aanvoelen maar kan wel degelijk grote gevolgen hebben, zeker als je dit vaak doet. Wanneer je ervoor kiest te dampen met een erg hoog nicotinegehalte raden wij aan dit te doen op een weerstand van minimaal 1 Ohm. Dit is omdat je met sub-Ohm dampen grote hoeveelheden damp en dus ook nicotine binnen krijgt. Dit kan zorgen voor lichamelijke klachten zoals misselijkheid, transpireren, hoofdpijn en duizeligheid. Met sub-Ohm dampen is Nic Salt wel te gebruiken maar dan het beste in lagere nicotinegehaltes.

Een uitgebreid assortiment Nic Salt

Ervoor kiezen om te dampen met Nic Salt zou niet moeten betekenen dat je maar heel beperkte keuze hebt. Wij bieden om die reden dan ook een uitgebreid assortiment aan met verschillende smaken. Een groot deel hiervan is van ons eigen merk Exclucig. Wij hebben hierbij de wensen van klanten in meegenomen om smaken samen te stellen. De vloeistoffen in deze categorie zijn ingedeeld in het Silver Label en het Bronze Label. De smaken zijn duidelijk herkenbaar wanneer je deze dampt en voldoen zeker aan verwachtingen die je hiervan hebt.

Het dampen van Nic Salt is een heel andere ervaring als het gebruik van een ander soort e-liquid. In ons eigen merk is veel tijd en liefde gestopt wat je zeker zal merken als je dit dampt. Hou rekening met de aanbevelingen voor de nicotinegehaltes en damp op een zo veilig mogelijke manier. Op een laag vermogen en een hogere weerstand zal deze vorm van nicotine het best tot zijn recht komen en dat is dan ook onze aanbeveling. Hou ons assortiment in de gaten, je weet nooit of er weer een nieuwe smaak bij komt welke je wilt proberen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9.5 / 10 - 400 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee