Terug

Tabak E-Liquid Smaken

Bekijk hier alle Tabak E-Liquid smaken met verschillende PG/VG verhoudingen en nicotine levels.

Filters

    Geen producten gevonden...

Tabak e liquid heeft vaak een erg herkenbare smaak. Toch kan het door verschillende combinaties ook erg verassend zijn. Er zijn zoals je vast wel weet onwijs veel verschillende soorten tabak smaken waardoor geen enkele vloeistof in deze smaak precies hetzelfde zal zijn. Je kunt elke dag van tabak smaak genieten zonder risico op een damperstong en zonder dat het gaat vervelen. Niet elke optie zal even goed bij je passen dus let naast de smaak ook op de andere aspecten die er komen kijken bij het kiezen van een e liquid en het dampen ervan.

De juiste tabak e liquid kiezen

Bij het uitzoeken van een e liquid komt meer kijken als alleen het lezen van de smaak. Als je een grote kans wilt hebben op het vinden van een smaak die goed bevalt hou je rekening met de volgende aspecten:

  • Het nicotinegehalte
  • De verhouding tussen PG en VG
  • Welke e sigaret je hebt en welke coils je gebruikt

Door hier rekening mee te houden voorkom je een hoop uitproberen van vloeistoffen die simpelweg niet passen bij jouw e sigaret. Als je sub Ohm dampt en een nicotinegehalte van 18 mg kiest dan kunnen wij je met zekerheid zeggen dat dit niet goed zal bevallen. Hoe lager het nicotinegehalte, hoe beter het is. De verhouding tussen PG en VG maakt of breekt een e liquid voor jou. PG geeft de kriebel op de keel en het gevoel dat je echt wat binnen krijgt. Daarnaast voelt VG veel zachter aan en zorgt voor grote dampwolken. Wij kunnen je niet zeggen wat voor jou de beste verhouding is maar als beginner is zeker met sub Ohm een wat hoger VG gehalte aan te bevelen.

Mengen voor een bijzondere smaak

Naast de vrij eenvoudige smaak van tabak wordt deze vaak gebruikt in combinaties. Hierdoor krijg je heel bijzondere smaken. Bestel een van de vele variaties in het assortiment Tabak e liquid van Exclucig.

 

PG en VG gehaltes

Wanneer je een E liquid gaat bestellen is het erg belangrijk om te kijken naar het PG/VG gehalte. Dit maakt of breekt namelijk de dampbeleving die je zal hebben. Het PG gehalte bepaalt hoe sterk je het dampen zal voelen op je keel terwijl VG wat zachter aanvoelt en voor dikke en volle dampwolken zoekt. Een goede verhouding tussen deze twee bepaald hoe het gevoel tijdens het dampen zal zijn. Het kan soms even zoeken zijn naar een verhouding die prettig is voor jou. De meeste mensen zullen een hoger VG gehalte als prettiger ervaren maar dit is natuurlijk niet voor iedereen het geval. De opties van het merk Exclucig variëren in de gehaltes per lijn waardoor het kiezen erg makkelijk wordt. Vaak wordt er begonnen met een hoog PG gehalte omdat dit goedkopere varianten zijn, omdat dit vrij sterk kan overkomen is het voor Sub Ohm dampen niet aan te raden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee