Terug

Vaprance

Een goede E liquid is een must als je elektronisch wilt roken en bij dit merk heb je enorm veel opties. Bestel jouw Vaprance E liquid online bij Exclucig.com.

Filters

    Geen producten gevonden...

De verschillende Vaprance E liquid labels

Het met Vaprance heeft de E liquids ingedeeld in verschillende labels. Dit maakt het zoeken voor jou een stuk makkelijker. Zeker als je iets meer ervaren bent als damper ken je ongetwijfeld de verschillen tussen gehaltes. De lijnen die wij in ons assortiment hebben zijn

  • Base label
  • VIP Label - 30% PG / 70% VG
  • Purple Label - 40% PG / 60% VG
  • Black Label - 50% PG / 50% VG
  • White Label - 70% PG / 30% VG

De verschillende PG en VG gehaltes

Wanneer je een E liquid gaat aanschaffen zal je zien dat er verschillende gehaltes zijn om uit te kiezen. Een Vaprance E liquid in de Purple Label lijn heeft zo 40% PG en 60% VG. Het is lastig te bepalen wat je nodig hebt als je niet weet wat dit inhoudt. PG staat voor Propyleen Glycol en is van beide vloeistoffen het meest dun. Dit is wat het gevoel op de keel geeft. Sommige mensen vinden dat prettig maar een te hoog gehalte kan te sterk aanvoelen, zeker als je hier gevoelig voor bent. Een hoger gehalte hiervan wordt voornamelijk gebruikt in kleine E sigaretten en op een hogere weerstand. VG staat voor Vegetal Glycerine, dit is een wat stroperige substantie. Dit voelt wat zachter aan met dampen en het zorgt voor grote dampwolken. Hierdoor is een hoog gehalte VG ook erg geschikt voor Sub Ohm dampen.

Nicotine in E liquid

Bij het aanschaffen van een E liquid heb je naast PG en VG ook te maken met een nicotinegehalte. Nicotine is een zeer verslavende en schadelijke stof waarvan wij het gebruik absoluut niet aanraden. Er is altijd een 0mg variant welke dus volledig vrij is van nicotine. Er zijn ook opties die wel nicotine bevatten. Bij de meeste lijnen is het maximale hiervan 18 mg. Bij Sub Ohm dampen krijg je veel damp in een keer binnen en daarbij raden wij een lager gehalte aan van het liefst maximaal 6 mg. De Purple Label Nic Salt heeft een maximaal gehalte van 20 mg.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee