Terug

Vaprance Base Label

Base is een smaakloze basisvloeistof die gemengd dient te worden met een aroma om smaak toe te
voegen. Het Vaprance Base Label assortiment bestaat uit base vloeistoffen met verschillende
nicotinegehaltes en PG/VG verhoudingen.

Filters

    Geen producten gevonden...

De kenmerken van de Vaprance Base Label e-liquids

De Base Label e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende PG/VG verhoudingen. PG staat voor propyleenglycol en hoe meer er van deze stof in de e-liquid zit, hoe sterker de ‘throat-hit’ oftewel kriebel in de keel is. E-liquids met een hoger VG-gehalte zijn zachter op de keel en produceren meer damp tijdens het uitademen.

De Base Label e-liquids kunnen gemengd worden met verschillende aroma’s naar keuze, zodat gebruikers hun eigen ideale e-liquid kunnen samenstellen. Laat de e-liquid minimaal 1 tot 3 dagen rijpen met de dop eraf. Nadat je de aroma aan de basisvloeistof hebt toegevoegd dien je de e-liquid goed te schudden. Heb je advies nodig over het mengen van e-liquids? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

Verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes

De Vaprance Base Label e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes van 0 mg, 6 mg, 12 mg en 18 mg. Niet-rokers worden altijd aangeraden om voor een zo laag mogelijk nicotinegehalte te kiezen, omdat nicotine een schadelijke en verslavende stof is. Ben je tabaksroker en wil je het roken van tabak vervangen door het dampen van e-liquids? Dan is het mogelijk om in het begin te kiezen voor een e-liquid met een hoger nicotinegehalte. Naarmate je de e-liquids met dit hogere nicotinegehalte langer gebruikt is het eventueel mogelijk om de overstap te maken naar lagere nicotinegehaltes.

De inhoud en de veiligheidsvoorschriften

De inhoud van de Base e-liquids is 10 ml. Alle flesjes zijn voorzien van een kindveilige sluiting en de e-liquids worden standaard geleverd met een bijsluiter. Wij raden iedereen aan om deze bijsluiter goed door te lezen, zodat je weet hoe je op een verantwoordelijke en veilige manier gebruik kunt maken van de Vaprance Base Label e-liquids.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee