Terug

Vaprance Black Label | 50%PG - 50%VG

"A successful e-liquid is one in which the formula is as beautiful as the fragrance"

Filters

    Geen producten gevonden...

De kenmerken van de Vaprance Black Label e-liquids

De Black Label e-liquids van Vaprance hebben een verhouding van 50% propyleenglycol (PG) en 50% plantaardige glycerine (VG). Hierdoor zijn de e-liquids uit deze lijn evenwichtig en geschikt voor zowel Sub Ohm-dampen (Direct Lung) als voor het dampen met een weerstand boven de 1 Ohm (Mouth-to-Lung). Bij Mouth-to-Lung dampen wordt er een bescheiden hoeveelheid damp geproduceerd, terwijl er bij Direct Lung dampen een grote hoeveelheid damp geproduceerd wordt die direct naar de longen gaat.

De verschillende nicotinegehaltes

De Vaprance Black Label e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes. Gebruikers hebben de keuze uit de volgende nicotinegehaltes: 0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg en 18 mg. Normale sigaretten bevatten ongeveer 12 mg nicotine en een nicotineconcentratie van 18 mg is vergelijkbaar met die van zware shag. Exclucig raadt gebruikers altijd aan om voor het laagst mogelijke nicotinegehalte te kiezen, omdat nicotine een zeer verslavende en daarnaast ook nog eens een stof is die schade aan het lichaam kan toebrengen.

De verhoudingen van de e-liquids

De Black Label e-liquids hebben een evenwichtige verhouding van PG en VG. Tijdens het inhaleren voelen gebruikers dan ook een kriebel in de keel en daarnaast is deze e-liquid in staat om behoorlijk wat damp te produceren.

De veiligheidsvoorschriften en de inhoud

Iedere e-liquid uit de Black Label lijn wordt geleverd met een bijsluiter. Lees deze bijsluiter altijd goed door, zodat je op de hoogte bent van hoe je deze e-liquid op een veilige manier kunt gebruiken. De inhoud van de Vaprance Black Label e-liquids is 10 ml en de flesjes zijn voorzien van een kindveilige sluiting.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee