Terug

Vaprance VIP Label | 30%PG - 70%VG

Filters

    Geen producten gevonden...

De kenmerken van de Vaprance VIP Label e-liquids

Alle e-liquids uit VIP Label lijn hebben een verhouding van 30% propyleenglycol (PG) en 70% plantaardige glycerine (VG). Door deze mengverhouding zijn deze e-liquids uitermate goed geschikt voor Sub Ohm-dampen (Direct Lung). Hoewel de e-liquids uit deze lijn gebruikt kunnen worden voor het dampen met een weerstand boven de 1 Ohm, zijn ze hier minder goed geschikt voor dan e-liquids met een hoger PG-gehalte.

Verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes

De Vaprance VIP Label e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes van 0 mg, 3 mg en 6 mg. De VIP Label lijn kenmerkt zich doordat er vele sensationele smaakvariaties verkrijgbaar zijn. Deze e-liquids zullen gebruikers dan ook een onovertroffen smaakervaring bieden, maar gebruikers die op zoek zijn naar een traditionele tabakssmaak kunnen beter voor andere e-liquids kiezen. Daarnaast raden wij het gebruik van nicotine altijd af, omdat nicotine een zeer verslavende en schadelijke stof is. Mocht je willen minderen met het roken van tabak en nicotine dan is het in het begin mogelijk om voor een hoger nicotinegehalte kiezen en dit gehalte langzamerhand af te bouwen.

De verhoudingen van de e-liquids

De VIP Label e-liquids bevatten een verhouding van 30% PG en 70% VG. Door dit hoge VG-gehalte zijn gebruikers in staat om grote dampwolken te creëren tijdens het uitademen. Daarnaast zorgen deze e-liquids voor een kriebel in de keel door het aanwezige PG-gehalte. Deze kriebel is echter wel wat lichter dan bij een traditionele tabakssigaret het geval is.

De veiligheidsvoorschriften en de inhoud

Iedere e-liquid uit de VIP Label lijn wordt geleverd in een flesje met een inhoud van 10 ml e-liquid. Daarnaast worden alle e-liquids geleverd met een bijsluiter. Wij raden gebruikers altijd aan om deze bijsluiter op je gemak en zorgvuldig door te nemen. Wanneer je deze bijsluiter namelijk goed doorneemt ben je op de hoogte van hoe je de e-liquids op een veilige manier kunt gebruiken. De Vaprance VIP Label e-liquids zijn voorzien van een kindveilige sluiting.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee