Terug

Vaprance White Label | 70%PG - 30%VG

"There is a fragrance for every vaper to discover in Vaprance"

Filters

    Geen producten gevonden...

De kenmerken van de Vaprance White Label

De e-liquids uit de White Label lijn van Vaprance hebben een verhouding van 70% propyleenglycol en 30% plantaardige glycerine. Door deze verhouding zijn deze e-liquids uitermate goed geschikt voor het dampen met een weerstand boven de 1 Ohm (Mouth-to-Lung). Door de dikte van de vloeistof zijn de e-liquids uit de White Label lijn minder goed geschikt voor het sub Ohm-dampen (Direct Lung).

Verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes.

De Vaprance White Label e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes van 0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg en 18 mg. Gebruikers kunnen zelf een keuze maken tussen de verschillende nicotinegehaltes, maar Exclucig raadt het gebruik van nicotine altijd af. Dit doen wij omdat nicotine een zeer verslavende en schadelijke stof is. Voor tabaksrokers die willen minderen met het roken van tabak en dit vervangen door dampen is het eventueel mogelijk om te beginnen met een e-liquid met een hoger nicotinegehalte. Langzamerhand kan er dan afgebouwd worden naar e-liquids met een lager nicotinegehalte.

De verhoudingen van de e-liquids

Doordat de White Label e-liquids van het merk Vaprance een hoog PG-gehalte hebben ervaren gebruikers tijdens het hijsen een kriebel in de keel. Deze kriebel is vergelijkbaar met die van een traditionele sigaret. Door het lagere VG-gehalte hebben deze e-liquids een lagere dampproductie.

De inhoud en de veiligheidsvoorschriften

De e-liquids uit de White Label lijn worden geleverd in flesjes met een inhoud van 10 ml e-liquid. Alle flesjes zijn voorzien van een kindveilige sluiting. Iedere e-liquid wordt geleverd met een bijsluiter. In deze bijsluiter kunnen gebruikers informatie vinden over hoe ze veilig en verantwoordelijk de Vaprance White Label e-liquids kunnen gebruiken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee