Terug

GeekVape

Filters

    Geen producten gevonden...

GeekVape is sinds 2015 actief in het produceren van authentieke en betaalbare vape-artikelen. Het bedrijf kende haar eerste succes met de introductie van de Griffin RTA. De Griffin was een Rebuildable Tank Atomizer (RTA). Door de introductie van dit succesvolle verwierf het bedrijf internationale bekendheid waar ze vandaag de dag nog steeds van profiteren. In de tijd dat het bedrijf de Griffin RTA introduceerde waren er namelijk weinig betaalbare RTA’s op de markt. In de jaren die daarop volgde introduceerde het bedrijf nog andere producten zoals de ‘Tsunami en de ‘Avocado’.

De impact van GeekVape

Tegenwoordig is het bedrijf een veelgehoorde naam in de vape-industrie en zijn ze continue bezig met de doorontwikkeling van hun producten. Hoewel het bedrijf zich in begint focuste op atomizers bieden ze tegenwoordig andere producten aan zoals; Sub-Ohm tanks, batterijmods en Vape Mods. De GeekVape Frenzy Pod Kit is een voorbeeld van één van de de Vape Mods geproduceerd door het bedrijf.

De producten van het bedrijf hebben een flinke impact teweeggebracht in de vape-industrie. Zo zijn de technieken uit de Griffin RTA door verschillende fabrikanten overgenomen. GeekVape staat tegenwoordig nog steeds bekend als één van de meest innovatieve producenten in de vape-industrie en de tanks van deze producent geven gebruikers de volledige vrijheid om hun dampervaring naar eigen wens samen te stellen.

De Frenzy Pod Kit

De GeekVape Frenzy Pod Kit is klein van formaat en geproduceerd van hoogwaardige materialen. De Frenzy Pod Kit ligt fijn in de hand en door het kleine formaat gemakkelijk mee te nemen. De Frenzy Pod Kit heeft een batterijcapaciteit van 950mAh en een maximale tankinhoud van 2 ml. De Frenzy Pod Kit is instelbaar in vermogen en kan zowel in temperature of voltage control mode gebruikt worden. De Frenzy Pod Kit is hervulbaar en de coils zijn inwisselbaar. Hiernaast is deze Pod Kit voorzien van een batterij-indicator én verstelbare bottom-airflow slots.

De eigenschappen van de Frenzy Pod Kit

  • Batterijcapaciteit: 950mAh
  • Hervulbare 2 ml pods
  • Geschikt als Mouth to Lung en Direct Lung damper
  • NS Coils
  • Geschikt voor Nic Salts
  • Instelbaar vermogen

Behoefte aan meer informatie?

Heb je behoefte aan meer informatie over deze producent of wil je meer weten over de producten die ze hebben gelanceerd? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij staan iedere dag klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee