Terug

VOOPOO

Filters

Sinds de oprichting van het bedrijf in 2014 is VOOPOO blijven geloven in de kracht van technologie en hebben ze als doelstelling om mensen een plezierige en gezonde levensstijl te bezorgen. Het bedrijf blijft dan ook dag in dag uit streven naar de innovatie van nieuwe technologieën en op deze manier bij te dragen aan de levenskwaliteit van de menselijke samenleving.

De kracht van VOOPOO ligt in het feit dat ze weten wat de gebruikers verwachten van hun producten. Ze creëren altijd producten van hoge kwaliteit met uitstekende technologieën, een modern uiterlijk en daarnaast hebben ze een uitstekende klantenservice voor mensen met vragen.

De introductie GENE FAN-chip

In het jaar 2017 heeft het ontwikkelingsteam samen met het bedrijf GENE de GENE FAN-chip ontwikkeld en uitgebracht na drie jaar hard werken. In ditzelfde jaar bracht het bedrijf de ‘DRAG’ uit. De DRAG heeft een dampsnelheid van 0,025 seconden en hierdoor bood dit product gebruikers over de gehele wereld een nieuwe dampervaring. De ‘DRAG’ geldt vandaag de dag nog steeds als één van de meest innovatieve ontwikkelingen op het gebied van verbrandingssnelheid in de damp-industrie.

Sinds 2017 heeft dit bedrijf dan ook zeker haar plekje weten te veroveren tussen de vele verschillende fabrikanten in deze industrie. Ze zijn bekend geworden vanwege de voortdurende zoektocht naar innovatie, de vernieuwende en diepgaande onderzoeken en het ontwerpen van producten met een uitstekende technologie en productkwaliteit.

De geschiedenis van VOOPOO

Het bedrijf werd in 2014 opgericht om aan de medische en industriële controlebehoeften op de markt te voldoen. Al snel groeide het bedrijf uit tot de grootste leverancier van chips voor e-sigaretten. Het bedrijf is de enige partner van de chipproducent GENE en samen hebben zij de innovatieve GENE FAN-chip ontwikkeld. De chips worden gebruikt in alle producten van het bedrijf en staan bekend om de betrouwbaarheid, veelzijdigheid, snelheid en kracht.

In het jaar 2017 nam het bedrijf het Amerikaanse merk Woody Vapes over. Deze overname was het startschot van de toetreding van het bedrijf in de vape-industrie. Aan de groei van het bedrijf kwam geen einde en in 2018 hadden ze een vooraanstaande plek veroverd in de vape-industrie.

In 2019 heeft VOOPOO de GENE.Fit, GENE.Trio, GENE.Pod-chips ontwikkeld en uitgebracht. Hiernaast hebben ze dit jaar ook verschillende nieuwe producten uitgebracht waaronder de Drag-serie, Alpha-serie en de FINDeries.

Het merk

VOOPOO heeft een uitgebreid team van verschillende productontwerp- en onderzoeksteams. Dit team is in staat om innovatieve producten en technologieën te ontwikkelen. Door verschillende wereldwijde partners zijn de producten van het bedrijf verkrijgbaar over de hele wereld.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Beoordeling door klanten: 9 / 10 - 2000 beoordelingen op KiyOh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?
Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!
Ja
Nee